2777
2789

منوشوهرم چندوقتیه به خاطربچه هی دعوامون میشه،چندروزپیشم،به خاطرپسرکوچیکم،جروبحثمون اونقدبالاگرفت که یه صیلی زدم بهش اونم یدونه ضدتودهنم،میخواستیم توافقی ازهم جدابشیم،گفتم من هیچی ازت نمیخوام میگفت نه 17ساله مادربچه هام هستی،گفتم باشه حالا که اصرارمیکنی200میلیون بدگفت نه کمه یه زمین دارم به ارزش600میلیون اونومیدم باهمه وسایل خونمون،بازم چیزی میخوای ازاموالم بگو......به نظرتون چکارکنم.؟؟

این نیزبگذرد

ب همین راحتی؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سر بچه دعوا کردید بعد  جای اینکه مشکل رو حل کنید معامله مالی کردید ؟؟ همراه کتک کاری

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه چه شوهر با درکی

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

😂😂😂😐فیلم زیاد نگا میکنی؟

ولی بازم فیلم ایجوری نی

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

به خاطر بچه ها دعوا نکنید برید مشاوره .بعد چطور به این راحتی شوهرت میگه باشه جدا بشیم؟؟؟ ۲۰۰ میلیون هم بلا نسبت این دوره زمونه هیچ گوزی نیست حتی همون ۶۰۰ میلیون.

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
سر بچه دعوا کردید بعد  جای اینکه مشکل رو حل کنید معامله مالی کردید ؟؟ همراه کتک کاری

سه تابچه دارم،دوتاشون خیلی کوچیکن 3ساله و4سال وچندماه،به خاطر اونادوست ندارم جدابشم ،فعلاقرارشدمثل دوتاهم خونه باهم زندگی کنیم،توجوونیاش به خاطرهوس بازیاش حرص میخوردم،خوشحال بودم که تازه به ارامش رسیدم الانم به خاطردوتاپسرام هی دعوامون میشه.

این نیزبگذرد
به خاطر بچه ها دعوا نکنید برید مشاوره .بعد چطور به این راحتی شوهرت میگه باشه جدا بشیم؟؟؟ ۲۰۰ میلیون ...

اونقداذیتم میکنه که میگم هیچی نمیخوام،به غیربچه هاهیچ دعوایی پیش نمیادهااا به غداخیلی حساس هس،منم همیشه بهترین هاروبراش درست میکنم،چایی خیلی دوست داره قبلازاومدن به خونه دم کرده وحاضره رسیدفوری میزارم جلوش،لباساش همیشه اوتو شده توی کمدهس،خونه همیشه تمیزومرتبه،هرروزم بعداشپزی بایدخودموبچه هاحموم کنیم تااقاموقع ورودبه خونه ماروبوس وبغل کردنی اذیت نشه.وضع مالی مونم خوبه خداروشکرمشکلی نداریم،مشاوره نمیادمیگه دیوونه خودتی

این نیزبگذرد
بشینید زندگیتون درست کنید مگه بنگاه املاک چونه میزنید

😄😄😄تازه برگشته میگه تو هرکدوم ازاموالم چشم داری خوشت میادبهت بدم،میگم بهونه گیرنباش،میگه اینونمیتونم من همینم، که میبینی.

این نیزبگذرد