2777
2789
عنوان

غش کردن بچه ۲ ساله با دیدن زخم

326 بازدید | 14 پست

تا حالا دیدید بچه کوچولو با دیدن خون یا زخم از حال بره؟

این حالت خطرناکه؟ چون چشماش سفید شد چند ثانیه و صدای خرخر اومد از گلوش🥺🥺 بعد از صدای جیغ و کوبوندن پشتش حالش جا اومد😥

ای جان

مگه بچه میفهمه زخم ترس داره ک غش کنه؟ 🤔 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوبیای خون داره دیگه

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
چقدر طول میکشه این حالت؟ مشکلی برای نفس کشیدن پیش نمیاد؟

شاید ۱۰ دیقه طول بکشه حالش جا بیاد..بخاطر ترس هست که فشار میره رو صفر و چشماش سفید میشه ..

آب قند بده بهش ...البته همیشه اینجور نیس ..فکن از هر ۱۰ صحنه ۶تاش اینجوره ...بعضی وقتا هم حالت عادی داره 

ولی اگه شما نگرانی همون ببر دکتر ببین چی میگه ..

بزار بگم بت خندت میگیره😂😂.پارسال پسرم۱۲سالش بود

این صبح ساعت ۸ بلند شد ۵ شنبه بود ‌.کلی گریه کرده بود که چرا بابا منو نبرده سر ساختمون(شوهرم تو کار ساخت سازه ) منم خواب بودم ..آقا این از پنجره خواست سر خودشو بکشه تو .پلکش خورد ب گوشه پنجره..یهو اومد گفت مامان چشمم ..حالا منم چشام باز کردم چشمش خونی دیدم ..دویدم تو آشپز خونه ک پنبه بیارم و دسمال و گاز اینا ...وسط آشپز خونه از حال رفتم😐😐😂😂😂

حالا پسرمم ی دستش با دسمال رو چشمش بود ی دستشم آب قند برام درست کرد...البته ی کوچولو پشت چشمش بریدگی پیدا کرد...ینی من این حال میشم مرگ ب چشم خودم میبینم ..نفسم کلن رفت ...دراز کشیدم برای یک لحظه جون تو بدن میره ...و یواش یواش ب حالت عادی برگشتم ی ۱۰تا ۲۰ دیقه طول میکشه ...

من همون  lili90m هستم😢پس هی نپرسین کاربر جدیدی 😑
شاید ۱۰ دیقه طول بکشه حالش جا بیاد..بخاطر ترس هست که فشار میره رو صفر و چشماش سفید میشه .. آب قند ب ...

وای خدایا اینجوری که خیلی بده😭☹

تو این چند ثانیه ما هم مردیم زنده شدیم 

پس همونه ممکنه گاهی پیش بیاد چون قبلا پاش بریده بوده و خون رو دیده ولی اصلا نترسیده بود برعکس این دفعه

وای خدایا اینجوری که خیلی بده😭☹ تو این چند ثانیه ما هم مردیم زنده شدیم  پس همونه ممکنه گاهی ...

اره دیگه گاهی وقتی هم ممکنه عادی باشه ...

ولی اگه اینجوری شد نگران نباش بعد ۱۰یا ۲۰دیقه ب حالت عادی برمیگرده ولی تا بهوش اومدش یکم آب قند بده بهتر بشه

من همون  lili90m هستم😢پس هی نپرسین کاربر جدیدی 😑