2777
2789
عنوان

بچه ها کدوم یکی خوشگل ترن؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 45662 بازدید | 903 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلی  دماغت عملی نیس ؟

عمله فدات ولی چه عملی با طبیعی خودم نیم سانت فرق داره🤣 فک کنم دکتر سرکارم گذاشته دست نزده🤣🤣

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
عمله فدات ولی چه عملی با طبیعی خودم نیم سانت فرق داره🤣 فک کنم دکتر سرکارم گذاشته دست نزده🤣🤣

نه سرکارت نذاشته ، معلومه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نه سرکارت نذاشته ، معلومه

خداروشکر🤣 سال ۹۵ چهار میلیون پول دادم اگه میدادم طلا الان دقیقا ۶۰ میلیون شده بود😑 اگه تغییرم میداد بدم نمیومد ولی الان خیلی برام سنگینه

خداروشکر🤣 سال ۹۵ چهار میلیون پول دادم اگه میدادم طلا الان دقیقا ۶۰ میلیون شده بود😑 اگه تغییرم میدا ...

حساب کتاب جالبی بود     

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
حساب کتاب جالبی بود      

🤣🤣 کلا همیشه تو ذهنم خود درگیری دادم ک کارام اشتباهه یا درست همیشه هم گند زدم نمیدونم چرا😂😂

🤣🤣 کلا همیشه تو ذهنم خود درگیری دادم ک کارام اشتباهه یا درست همیشه هم گند زدم نمیدونم چرا😂😂

نه ، نگو اینو 

واسه کاری که میخوای انجامش بدی بیشتر فکر کن

ولی بعدش که دیدی چاره ای نیس همونو قبولش کن ، شک نکن ، اعتماد داشته باش به خودت و کاری که کردی 

اگه هی شک کنی ، دوربریات فکر میکنن عاقل نیستی و نظرتو نمی‌خوان، درحالی که اینطور نیس