2777
2789
عنوان

بچه ها کدوم یکی خوشگل ترن؟+عکس

45662 بازدید | 903 پست

بچه ها

چند وقت پیش منو دوستم باهم بیرون بودیم بعد یهویی داداشم زنگ زد  کجایی کارت دارم بیام دنبالت 

داداشم اومد خواستم با دوستم خداحافظی کنم که گفت اگه میخوای بگو بیاد برسونیمش و... خلاصه اون شب دوستمو رسوندیم خونه 

چند روز بعدش دوستم راجب داداشم پرسید که مجرده یا متاهل و از این حرفا(چون تا حالا این داداشمو اصلا ندیده بود) 

اخرشم گفت من ازشش خوشم اومده 😂تو فالورای من گشته و ایدیش رو پیدا کرده  و فالوش کرده بود 

هرروزم از من میپرسه که به داداشت گفتی من ازش خوشم میاد یا نه🤦🏻‍♀️

بعد دیشب داداشم اومد گفت من از ی دختره تو دانشگاهمون خوشم اومده قصدم جدیه و میخوام بریم خواستگاری 🥴

الان من چجوری به دوستم بگم که ناراحت نشه؟

😬بیاین عکساشونو بزارم نظر بدید 

بزار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار

کاربر قدیمی سایتم🧡 خدایا شکر💙اگه میشه با دل پاکت برای من دعا کن اجرت با امام حسین باشه🌱بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ و الرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان‌ وَانْصُراني‌ فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 💚الّلهُــمَّـ؏جــِّل‌لِوَلیِّــڪ َالفــَرَج💚
چه دوست کنه ای😐

چقدر حقیره😕

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤