2777
2789
عنوان

Pgd pgs

| مشاهده متن کامل بحث + 12631 بازدید | 191 پست
منم هیچی آزمایش اینا هیچی ندادم.میخوام طبیعی اقدام کنم وای دکل مخابرات خیلی تاثیر داره باور کن مینا ...

اره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم هیچی آزمایش اینا هیچی ندادم.میخوام طبیعی اقدام کنم وای دکل مخابرات خیلی تاثیر داره باور کن مینا ...

شما واکسن زدی ؟

من فکر میکنم یا دکل یا واکسن 

مگه میشه تو هیچ ازمایشی نشون نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات عکس سونو فرستادم واسه یکی از بچه های نی نی سایت که بعدش بچه سالم اورد

دقیقا همین دندی واکر بود جفت جنین ها

اولی شدید تر بود از ان تی مشخص شد دومی ۲۸ هفته مشخص شد 

دیزپلای ورمیس مخچه از علایم دندی واکره

سلام  منم قراره بزودی pgd کنم..  انگار اصلا کسی موفق نشده با این روش که..  مشاو ...

عزیزم  ان شاالله برا شما جواب میده خیلیا جواب گرفتن 

سلام خانوما لطفا جواب بدین تورو خدا من خواهرم با پسر عموم ازدواج کرده یعنی پسر عمو دختر عمو هستن خواهرم باردار شد ی پسر بچه دنیا آورد صحیح و سالم وقتی که ۶ ماهش شد تب کرد خیلی بالا و هیچ جوره قطع نمیشد دکترا فهمیدن بیماری به اسم سندروم گریسلی دارع و متاسفانه خواهر زادم فوت شد و میگن ژنتیکی بوده فعلا جواب ازمایش ژنتیکش نیومده حالا اونم باید pgs انجام بده؟؟ سما کسی رو دیدین که انجام داده و جواب گرفته باشع

لطفا اگه گروهی تشکیل دادین من رو هم عضو کنید    

سلام عزیزم 

باید هول اگزوم بدن 

بعد پی جی دی کنن

سلام عزیزم منم فعلا جنینم رو دادم هول اگزوم تازه فرستادم  گفتن چهار ماه دیگه میاد اگر ژن معی ...

سلام ببخشید من ۴ بار سقط تو هفته های اول داشتم، دوبارم ivf کردم و رشدش متوقف میشه تو هفته ۶ . دکتر گفته بود pgt-a روی جنینا انجام بشه، شما نتیجه گرفتین؟ دکترتون کیه؟