2777
2789
یکم زوده ولی راهش فعلا بی بی چکه
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، بهتره یه کم دیگه صبر کنی من روز 28 پریودم بی بی چک نشون داد یاس عزیز دردای بارداری خیلی شبیه پریودیه ممکنه باردار باشی عزیزم
وقتی چشم امیدتان به خدا باشد ، هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد ، هیچ چیز آنقد عجیب نیست که پیش نیاید و هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید. الهی الحمدالله رب العالمین ...
کارشناس جون چه خوب شد اومدی من 3 ماه اقدامم ماه اول 14 دی پری شدم و بعد 9 بهمن یعنی 6 روز انداختم جلو ولی الان علائمارو دارم شکمم سفت میشه بنظر شما من باردارم
آرینا جون 95/9/14 اومد تو بغلم من باهاش ارامش دارم 
کارشناس جون چه خوب شد اومدی من 3 ماه اقدامم ماه اول 14 دی پری شدم و بعد 9 بهمن یعنی 6 روز انداختم جلو ولی الان علائمارو دارم شکمم سفت میشه بنظر شما من باردارم
آرینا جون 95/9/14 اومد تو بغلم من باهاش ارامش دارم