2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون به انتخاب خودشون بوده

280 بازدید | 22 پست

یکی میگف اگه قبل ازدواج با شوهرت دوست باشی در آینده شکاک میشین و از این حرفا خاستم بدونم کسی هست شوهرش به انتخاب خودش باشه یا قبلش باهم دوست باشن و از زندگیشون راضی باشن

انتخاب خودم بوده 

از آشنایی تا الان 16سال میگذره 

مشکلی نداشتیم

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من . از قبل با هم دوست بودیم و همه جا میرفتیم یعنی کامل شناخت داشتیم رو هم 

زندگیمون خوبه فقط رفیق بازه .. دارم به طلاق فکر میکنم

یه بار قبلا بهش شک کردم اما خب فهمیدم شکم اشتباه بوده . نه خداروشکر تاحالا بهش شک نکردم

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

من عزیزم من قبل از ازدواج به مدت یکی دو ماه دوست بودم باهاش اینترنتی هم آشنا شدیم مشکلات معمولی که همه زوج ها دارن با هم داریم ولی خیلی خاص نیست به هم شک نداریم لااقل من که ندارم اونم نداره مطمئنم تقریبا بستگی داره اونی که انتتاب میکنی انتخاب درستی باشه یا نه خیلی از ازدواج های سنتی رو هم دیدم بعد از عقد اوضاعشون داغون شده

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید

خانواده من همشون با عشق ازدواج کردن شک ب چی😢

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

نه باباچرت گفتن 

اتفاقا چیزی که به انتخاب خودت نباشه بیشتر شک میکنی که نکنه باز یکیی ریه رو انتخاب کنه تا ازدواج عشقی 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
خداروشکر خیالمو راحت کردین آخه بعضی آدمای عقب مونده هستن میگن خانواده صلاح شمارو بیشتر میدونن

خانواده صلاح میدوننن ولی ولی حسرت اونی ک عاشقشی همیشه بدلت میمونه 

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️