من واقعا موندم چکارکنم اگه بخوام خونه بگیرم هی بچه هاو اطرافیان میخوان مقایسه کنن اذیت میشم تا ببینن ...
اطرافیان منظورت ادمای بزرگه یا بچه ها؟ممکنه اگر تو کلاس بگیری بچه ها باش لج کنن؟
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اطرافیان منظورت ادمای بزرگه یا بچه ها؟ممکنه اگر تو کلاس بگیری بچه ها باش لج کنن؟
نه اونا که غریبه ترن اینجوری نیستن ولی اطرافیان خودم و شوهرم چه بزرگ چه کوچیک مارو کلا زیرذره بین دارن بخاطر شغل همسرم فکرمیکنن پولمون از پارو بالا میره و هرچی بخوایم فراهم هس درصورتی که همه دریه حدیم ازیه لباس خریدن ساده تا بقیه چیزا همه رو مقایسه میکنن بچه ها وقتی میبینن دخترم مرکز توجه بقیه هست بهش حسادت میکنن اینا که میگم حس نمیکنما واقعا جلو رومون میگن حسشون بروز میدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اونا که غریبه ترن اینجوری نیستن ولی اطرافیان خودم و شوهرم چه بزرگ چه کوچیک مارو کلا زیرذره بین دا ...
خب به نظرم توی همون کلاس بگیر حداقلش اینه که بچه با دوستاشه بهش خوش میگذره ،اگر کسی دلش خواست چیزی نیست که نشه انجام داد باز بهتر از اینه که بچه تو تولدش حس بد داشته باشه
تولدشم مبارک باشه🤩
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم