یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
قراره کنار هم کیک بخورن اتفاقا بچه ها عاشق کیکن کلی خوشحال میشن
کیکو نگفتم که،کل جریانو گفتم
نمیدونم الان چطوره ولی تو دوران مهد کودک که واسه یکی تو مهد کودک تولد میگرفتن من خیلی دلم میخواست،برای منم مادرم کیک اورد تولد گرفت اما بازم هر کدوم از بچه ها تولد میگرفتن من دوست داشتم یه بار دیگه بگیرم،بچه ان دیگه
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
متوجه نمیشم چیو دلشون میخواد؟ من نمیخوام بریزو بپاش داشته باشم که فقط درحد چن دقیقه دور هم شاد باشن ...
من طبق تجربه خودم که مال تولد گرفتن تو دوران مهد کودکه گفتم
نمیدونم،الان که فکر میکنم حتی اگر تو خونه هم بگیری و دوستاشو دعوت کنی باز ممکنه دلشون بخواد،اگر میدونی تو همون کلاس بهتره و بعدا چندتا مامان نمیگن بچه های مارو هوایی کرد و...بگیر براش