2777
2789
عنوان

بچه داری

72 بازدید | 14 پست

بچ ۴۵روزم کولیک داره شبا گریه میکنه روزایواول شوهرم نگهش میداشت بعد ۶میرف سرکار جدیدا گریه میکنخ غر میزنه ساکتش کن چقد گریه میکنه خستم کرد همش غر میزنخ منم باهاش دعوا میکنم ازش بدم میاد 

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااي چرا جديدا همه ي بچه ها كوليك دارن🙁🙁

منم١٠ماهه درگيرم كوليكم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

با کی دعوا میکنی؟ 

بچه‌داری همینه دیگه، سختی داره، شوهرت هم چون باید صبح زود بره سر کار اذیته، چون شب هم نمیتونه درست و حسابی استراحت کنه. 

برای کولیک بچه دارو بگیر، یه صدای جاروبرقی یا سشوار دانلود کن توی گوشی داشته باش، وقتی بچه شروع به گریه میکنه، براش بذار ، این صداها آرومش میکنه. 

قطره کولیک ایز حتما بده.

تو ننو گهواره قدیمی بخوابمون.

شکمش ماساژ بده باد خارج شه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
خب بنده خدا بايد بره سركار

خی میدونم ولی تقصیر منخ مگ هی میگ چشه اه چرا گریه میکنه غر غر

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
سختیش همین سه چهارماه اولِ بعدش خوابش تنظیم میشه

خداکنه

با کی دعوا میکنی؟  بچه‌داری همینه دیگه، سختی داره، شوهرت هم چون باید صبح زود بره سر کار اذیته، ...

کولیکز گرفتم

صدا جاروبرقی میذارم

باشوهرم دعوا میکنم‌میگم‌غر نزن هی

واااي چرا جديدا همه ي بچه ها كوليك دارن🙁🙁 منم١٠ماهه درگيرم كوليكم

وای ۱۰ماهه

وای بچه کولیکی خیلی سخته ولی دارو داره ببرش یه دکتر خیلی خوب داروشو بده راحت شی

دارو میدم تاثیر نداره

وای ۱۰ماهه

بله🥹

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه