خواهشا اخرش گزارش بزنین بترکه همسرم سه سالی هست با من قهره تو یه خونه هستیم ولی عین غریبه ها اوایل برام مهم نبود جدیدا از احاظ جن سی اذیت میشم نمیدونم جدا بشم یا نه واقعا از لحاظ عاطفی هم خیلی تحت فشارم یه بچه ی سه ساله هم دارم میشه کمکم کنین یا حداقل بگین چکار کنم این حسا ازم دور بشه گاهی خیلی گریه میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه پیش هم هم نشینید!!! مگه میشه باهم حرف نزنید توجمع!!!
اره هیچوقت مخاطب هم نبودیم توی جمع یا من با خانوما مشغول بودم اون افایون حتی اگر من زودتر خونه مادرم رفته باشم اون قرار باشه برای شام بیاد موقعی که میاد برای اینکه ضایع نباشه ما بهم سلام هم نمیکنیم من سریع میرم تو انتق یا جایی خودمو مشغول میکنم تا با همه سلام و احوال پرسی کنه
ببین اصلا شوهر من به شدت ناز دار بود انگار من مرد بودم اون زن دائم ناز میکرد من نازسو میکشیدم از یجا ...
ببین میدونم....دیدم چنین مردهایی رو،من میگم برای بچه ت وجوونی خودت جداشو.....شوهرت براش مهم نیست شاید هم زن گرفته یادوست دختر،اماتوداری خودتوفدامیکنی داری حس جنسیتومیکشی داری بچه توبدون مهرومحبت بزرگ میکنی،من میگم نکن☺️
تو داری بیشتر ضرر میکتی . توی خونه ای بچه اش رو نگه میداری ، کارهای خونه اش رو انجام میدی . اونم سرش به خودش و کارهاش و ... گرمه .الان اگر جدا بشین بچه مال تو هست ولی بچه که ۷ سالش شد قانونا اگر جدا بشین باید با پدرش زندگی کنه . نگه داشتنش خیلی راحت تره . به شما هم دیگه احتیاجی نیست .
تو داری بیشتر ضرر میکتی . توی خونه ای بچه اش رو نگه میداری ، کارهای خونه اش رو انجام میدی . اونم سرش ...
فکر کنم باید جدا شم من برای زندگیم خیلی تلاش کردم حداقل خودش میدونه هیچوقت نمیذاشتم قهرمون به دو روز بکشه یا خیلی چیزای دیگه سردی نیاد اما خودش نخواست فقط در مورد بچم دو دلم بود که بعدا ازم طلبکار نشه چرا نموندی
فکر کنم باید جدا شم من برای زندگیم خیلی تلاش کردم حداقل خودش میدونه هیچوقت نمیذاشتم قهرمون به دو روز ...
نمیگم جدا شو ولی اینجوری زمان داره به ضرر تو میگذره و به نفع اون پیش میره. حتی اگه اموالی هم داشته باشه توی این مدت جا به جا کرده احتمالاو چیزی واسه مهریه تو نمیمونه . به نظرم یه فکری بکن . بهش بگو میخوای تکلیفت رو روشن کنی و نمیخوای اینجوری ادامه بدی . یا اشتی کن باهاش. اونم ممکنه دلش بخواد که آشتی کنه یا تمومش کن .