2777
2789
عنوان

در مورد زندگیمه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 172 پست
یاااااااخدا😔😔قلبم دردگرفت.....نکن اینکاررونکن،تووشوهرت ناخواسته داریدبه بچه تون آسیب میزنید😔😔نکن ...

ببین اصلا شوهر من به شدت ناز دار بود انگار من مرد بودم اون زن دائم ناز میکرد من نازسو میکشیدم از یجایی به بعد خسته شدم خودمو کشیدم کنار

به نظرم خودت تنهایی برو پیش یه مشاور مشورت بگیر اول  بچه رو ول کن بچه بزرگ میشه رابطه پدر مادر ...

اره به این هم فکر میکنم فقط نمیدونم بچه ی طلاق بودن سخت تره یا اینجور پدر و مادر داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه پیش هم  هم نشینید!!! مگه میشه باهم حرف نزنید تو‌جمع!!!

اره هیچوقت مخاطب هم نبودیم توی جمع یا من با خانوما مشغول بودم اون افایون حتی اگر من زودتر خونه مادرم رفته باشم اون قرار باشه برای شام بیاد موقعی که میاد برای اینکه ضایع نباشه ما بهم سلام هم نمیکنیم من سریع میرم تو انتق یا جایی خودمو مشغول میکنم تا با همه سلام و احوال پرسی کنه

ببین اصلا شوهر من به شدت ناز دار بود انگار من مرد بودم اون زن دائم ناز میکرد من نازسو میکشیدم از یجا ...

ببین میدونم....دیدم چنین مردهایی رو،من میگم برای بچه ت وجوونی خودت جداشو.....شوهرت براش مهم نیست شاید هم زن گرفته یادوست دختر،اماتوداری خودتوفدامیکنی داری حس جنسیتومیکشی داری بچه توبدون مهرومحبت بزرگ میکنی،من میگم نکن☺️

من با طلاق قطعا حالم بهتر میشه اما بچه ای که اوردم مسولشم میترسم وقتی بزرگ شده بگه جدا شدی که بری پی ...

میفهمم اما شمام حق زندگی دار

همسرتم همینطور 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تو داری بیشتر ضرر میکتی . توی خونه ای بچه اش رو نگه میداری ، کارهای خونه اش رو انجام میدی . اونم سرش به خودش و کارهاش و ... گرمه .الان اگر جدا بشین بچه مال تو هست ولی بچه که ۷ سالش شد قانونا اگر جدا بشین باید با پدرش زندگی کنه . نگه داشتنش خیلی راحت تره . به شما هم دیگه احتیاجی نیست . 

تو داری بیشتر ضرر میکتی . توی خونه ای بچه اش رو نگه میداری ، کارهای خونه اش رو انجام میدی . اونم سرش ...

فکر کنم باید جدا شم من برای زندگیم خیلی تلاش کردم حداقل خودش میدونه هیچوقت نمیذاشتم قهرمون به دو روز بکشه یا خیلی چیزای دیگه سردی نیاد اما خودش نخواست فقط در مورد بچم دو دلم بود که بعدا ازم طلبکار نشه چرا نموندی

انگار خودمم نمیخوام این زندگی درست بشه میگم اگر قراره بمونم فقط با نیازام چکار کنم چون انگار خودمم ا ...

فعلا باید نیازهاتون رو کنترل کنید تا تکلیفتون روشن بشه

یا خدای نکرده به خطا برید 

پس هر چه سریعتر برید پیش یه مشاور

فکر کنم باید جدا شم من برای زندگیم خیلی تلاش کردم حداقل خودش میدونه هیچوقت نمیذاشتم قهرمون به دو روز ...

نمیگم جدا شو ولی اینجوری زمان داره به ضرر تو میگذره و به نفع اون پیش میره. حتی اگه اموالی هم داشته باشه توی این مدت جا به جا کرده احتمالاو چیزی واسه مهریه تو نمیمونه . به نظرم یه فکری بکن . بهش بگو میخوای تکلیفت رو روشن کنی و نمیخوای اینجوری ادامه بدی . یا اشتی کن باهاش. اونم ممکنه دلش بخواد که آشتی کنه یا تمومش کن .

اره به این هم فکر میکنم فقط نمیدونم بچه ی طلاق بودن سخت تره یا اینجور پدر و مادر داشتن

عزیزم جواب این سوالتو قطعا مشاور میتونه بده 

شما حتما باید مراجعه به روانشناس،داشته باشی یا برای طلاق یا ادامه زندگی و راه کارهایی که بهت میده 

شما خیلی صبوری که این ۳ سال رو تحمل کردی امیدوارم که بهترین ها برای خودت و بچه ات اتفاق بیفته