2777
2789
عنوان

در مورد زندگیمه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 172 پست
در اصل من هفت سال تحمل کردم از اول دائم قهر میکردو جاشو جدا میکرد اینقدر بهش التماس میکردم تا می اوم ...

سلام زهرا جون بهت درخواست دادم.چیکار کردی بالاخره عزیزم؟

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خاصی نکردم مثل روال قبل زندگبم ادامه داره متاسفانه

درخواست دوستی دادم ممکنه قبول کنی تا بتونم بهت پیام خصوصی بدم؟

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  

سلامحسات دور بشه؟؟

نیاز عاطفی و ج ن س ی ازت دور بشه؟؟ مگه شدنیه؟؟؟

این دو نیاز از تولد تو وجود ادم هست مثل تنفس عوا خوراک پوشاک و..مگه میشه تنفس نکنی و با تنفس نکردن با زندگی کنار بیای؟؟؟؟؟

اصلا ازدواج کردین نیازاتون رفع بشه.

جای کنار اومدن چون باعث  انواع بیماری روحی جسمی میشه تهش پرخواشگری و افسردگی و‌پیری زود رس میاره.

اگر ادم وفادار و مقیدی باشی.

خدایی نکرده خدا ارس نباشی  سمت بی راهه و ...کشیده میشی که اون بدتر از همه اسیب زنندس.

مشکلاتتون هر چیه حلش کنید بشینین حرف بزنین برین مشاور روانشناس مشکلاتتون حل کنین.

دارین خودتون نابود میکنین.

ببین علت چیه ایا تو کم گذاشتی و به خودت شوهرت خونت نمیرسی تنبلی میکنی شل ولی یا ایراد از سمت همسرته و خدایی نکرده تنوع طلبه.

فکر کنم باید جدا شم من برای زندگیم خیلی تلاش کردم حداقل خودش میدونه هیچوقت نمیذاشتم قهرمون به دو روز ...

خب چرا به خانواده ها نگفتید پادرمیونی کنن؟ . چیزی بخواهید چطوری پول میده یا کم بیاد چطوری میگیرید؟؟

ولی اینجور ادما بیشتر کینه به دل میگیرن تا ناز داشته باشن همسرم از زندگی قبلش میگفت شش ماه به شش ماه قهر بودن خودش میگه کینه ای بودم ولی جلوی این ادما بی زبون باشی بدتره الان که خداروشکر سر عقل اومده