2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارشکر عزیزم برای منم خداکنه خوب شه

هیچ نگران نباش همه ماها که عمل کردیم این نگرانیا رو داشتیم ولی هیچی نشد 

تازه من چسب برداشتم کلی ورم کرد شبیه دلقک ها شده بودم 😂😂 خداروشکر الان بهتره

اره برطرف شد معاینه کرد داخلشو با یه دستگاه مثل لوله که از تو بینیم عکس میگرفت 

اها...

ببین اگه الرژی داشتی ممکنه مثه من بعصی ردزا کامل کیپ کیپ باشع وقتی با فلش گوشی توشو نگاه میکنم عین این میمونه که مسدود هس ولی بعصی روزا بازه وراحت نفس میکشم

اها... ببین اگه الرژی داشتی ممکنه مثه من بعصی ردزا کامل کیپ کیپ باشع وقتی با فلش گوشی توشو نگاه میک ...

عه شمام الرزی داری منم اینجورم.بعد عمل انحراف بینیمم باز گرفتگی داشت یوقتا باز بود 

الان بد عمل زیباییم یماهه مرتب کیپه

عه شمام الرزی داری منم اینجورم.بعد عمل انحراف بینیمم باز گرفتگی داشت یوقتا باز بود  الان بد عم ...

اره منم الرژی دارم ....کلا الرژی باعث میشه ورمتم دیر تر بخابه 😢😥 من در حدیم که که  اکثر مواقع حتی دور چشمام انگار پخته شده😐