2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

203 بازدید | 19 پست

سلام خانما عکس رنگی برای کسی که قبلا بچه دارشده هم مینویسن یعنی ممکنه برا بچه دوم لوله ها مشکل پیدا کرده باشه

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....

اره عزیزم مینویسن 

من برای زنداداشم نوشتن 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

اگه سزارین شده باشی اره برا بررسی علت ناباروری میدن من اردیبهشت دادم خرداد آخرین پریودم بود اصلاااااا هم درد نداشت همش منتظر بودم دردش شروع بشه ولی گفت تموم شد 

ای بابا 😔

چند وقت منتظری ؟؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اگه سزارین شده باشی اره برا بررسی علت ناباروری میدن من اردیبهشت دادم خرداد آخرین پریودم بود اصلااااا ...

اره سز شدم اولین بچه رو بعد مشکل داش لوله ها

تقریبا۱سال

عزیزم نگران نباش 

درک میکنم سخته 

ولی اگر همسرتون سالم هست 

ای یو ای کن راحت میشی یک دفعه 

عزیزم نگران نباش  درک میکنم سخته  ولی اگر همسرتون سالم هست  ای یو ای کن راحت میشی ...

اگه بخوام ای یو ای کنم نیاز ب عکس رنگی نیس دیگه

عزیزم نگران نباش  درک میکنم سخته  ولی اگر همسرتون سالم هست  ای یو ای کن راحت میشی ...

همسرم خیلی کم ضعیفه دکتر گفته نیاز ب عمل نداره میگه اگه خانم بدون مشکل باشه باردار میشین

اگه بخوام ای یو ای کنم نیاز ب عکس رنگی نیس دیگه

هست 

درهر صورت بهتره بدی 

ممکنه با همون عکس رنگی مشکلت حل بشه و نیاز ب روش های غیر طبیعی برای بارداری نباشه ❤️