2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط عادی هست.  نمیدونم چرا اوایل اینجوری نبود

اگر به همسرت اعتماد کامل داری پس حتما بفرستش آز بده شاید مشکلی داره که میلش کمه

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
من مشکل دارم ترس از رابطه تا الانم متاسفانه درمان نشده 

من خودم اصلا علاقه ندارم ،شاید ماهی یه بار بخوام ولی بخاطر همسرم هفته ای دوبار تقریبا داریم ولی همش با بی میلی من😅

خب عزیزم خودت حساب کن ماهی یبار خیلی کمه شایدم بخاطر مشکل زندگی سرد شده طرفو نخواد میل نداره ولی آخه ...

قبلا اینجوری نبود چند ساله اینجوریه. از وقتی بچم بدنیا اومد ماهی یکبار یا چند ماه یکبار. منم دیگه گفتم پیشش نخوابم شاید خودش بیاد سمتم. 

اوایل اینجوری نبود حتی باردار که بودم من کاملا به اش رو رعایت میکنم. نمیدونم چرا این اینجوری شده. بع ...

وای اسی قلبم ریخت....نکنه با کسی رابطه داره خودشو سیر میکنه

قبلا اینجوری نبود چند ساله اینجوریه. از وقتی بچم بدنیا اومد ماهی یکبار یا چند ماه یکبار. منم دیگه گف ...

خیلی کار بدی کردی جاتو جدا کردی بدتر ازت سر میشه نکن عزیز من

نه عزیزم جدی نگیر رابطه تا ماهی یک بار طبیعیه....ولی حداقله.....یعنی کمتر از ماهی یکبار دیگه میشه غی ...

نه  بهش گفتم من مشکلی دارم گفت نه اصلا. یه بار گفتم مثل برادرم نه همسر. تو گوشیش هست شبا تا خوابش ببره 

قبلا اینجوری نبود چند ساله اینجوریه. از وقتی بچم بدنیا اومد ماهی یکبار یا چند ماه یکبار. منم دیگه گف ...

پس سرد شده یا شاید تازگی خدایی نکرده مریضی باشه از لحاظ جنسی قرصی دارویی چیزی میخوره بره آرمایش بده جدی نگیری به مرور زمان زندگیتون از هم میپاشه

بی میلی با ترس فرق داره من واقعا نمیتونم با ترسش کنار بیام 

اره میدونم فرق داره...خب براچی ترس داری؟

خیلی کمه  میگن نرمالش دو سه بار  در هفتس  البته خب هر کی میل جنسیش ی طوره

این حتی تو دوران بارداری زیاد سمتم میومد نمیدونم چی شد میپرسم هم میگه مشکلی نیست من راضیم ازت 

ببخشید ک میپرسم،همسرتون درک میکنه این قضیه رو؟بد خلقی نمیکنه؟

خداروشکر تا الان درک کرده و بدخلقی نکرده اگه ام ناراحته مه حتما هست درون خودشه و پیش من بروز نمیده بعضی موقعها خیلی کلافه میشه ولی میگه مشکلی نیست و باهم حلش میکنیم و... ولی به طور کلی شرایط خوبی نیست خودم تا حدودی افسرده شدم 

نه  بهش گفتم من مشکلی دارم گفت نه اصلا. یه بار گفتم مثل برادرم نه همسر. تو گوشیش هست شبا تا خوا ...

اصلا نشونه خوبی نیست عزیزممممم....اگر مشکل جنسی نداره حتما مشکل اخلاقی داره مراقب باش مخصوصا که میگه چندسال پیش یه چیزایی دیدی ازش