2777
2789

من یک ریمل خریدم از لوازم آرایشی نزدیک خونمون بعد که رسیدم خونه و خواستم کد روش رو چک کنم دیدم اون قسمتی که باید خراش بدم اصلا چاپیه و چیزی برای خراش دادن نداره کد های دیگه ش رو هم چک کردم نوشته بود این محصول تاریخ مصرفش گذشته وقتی بردم پس بدم مرده اصلا قبول نمیکرد هی میگفت محصول من اصله بعد بهش مبگفتم کد اصالت کالاش قلابیه میگفت اره خودم میچسبونم تو بازار هم کلی همین مدل چاپی هست بعد هی من میگفتم پس بگیر این قبول نمیکرد و میگفت چون واردات ممنوعه اینا همش قاچاقی میاد و همش چرت و پرت میگفت

از اخر هم پس نگرفت ولی من این محصول رو استفاده نمیکنم چون چشمام هم حساسه، بنظرتون چیکار کنم پس بگیره؟

انگار پولم رو ریختم تو چاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کسایی که مشکل من رو دارن؛ رفتم اداره اصناف یک برگه شکایت نامه پر کردم بعد خودشون شکایت نامه م رو فرستادن صنف لوازم ارایشی و بهداشتی ، فرداش از اونجا بهم زنگ زدن ک بازرس میفرستن مغازه طرف و به فاصله دو ،سه روز بعد دوباره بهم زنگ زدن و گفتن برم مغازه محصول رو پس بدم ، بعدش هم فردا صبحش یک گزارش برای اینکه محصول رو پس گرفته یا نه نوشتم.زمانم رو کلا شاید اندازه ۱/۵_۲ ساعت گرفت.هزینه اش هم کلا اندازه کپی از رسید خرید وکارت ملیم شد.

اوو خواهر بخاطر ۱۸۵ تومن چرا انقد خودتو اذیت کردی

هم قیمت اصلش بود ولی اونموقع هم ارزش نداشت، جدا از اون بخاطر اینکه جنس بنجل و فیکشو به دروغ دیگه نکنه تو پاچه مردم پیگیری کردم ورگنه میتونستم بی تفاوت باشم