دم به دقیقه خونه مامانشه منم که بهش میگم بزار یک هفته برم شهرستان خونه مامانم اجازه نمیده امشب دیگه عصبانی شدم اخه چرا متوجه نمیشه منم به تنهایی نیاز دارم که دوتامون با هم وقت بگذرونیم اما اون انگار منو فقط برایه ارضا شدن اخر شبش میخواد چون فقط اون موقع میگه بریم خونه دقیقا خونه منو مادرشوهرم تو یک ساختمونه الان تو خونه تنهام صدایه خنده هایه اونام میاد دلم گرفته منو از خانوادم جدا کرد ولی خودش انگار نه انگار که زن داره اخه لعنتی تو که فقط به ارضا شدنت توجه داشتی میرفتی صیغه میکردی تو رو خدا با پسرایه بچه ننه ازدواج نکنین مرگتون میکنن زندگیو
باهاش صحبت کن همین حرفا رو به خودش بزن یعنی چی اخه
خانواده شوهرت نمیگن مرد پاشو برو سرزندگیت زنت تنهاست.
بتونی خودت بری پیش خانوادت خیلی خوبه
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیی چقد سخته منو تنها گذاشته تو خونه خودش رفته پیش مادرش سیرم نمیشه اخه هر شب چه خبره؟؟
چون حیاط خونتونمشترکه واسه همینه خب دونفر خونه تتها باشیمحوصلت سر میره حرفیم برا گفتن ندارین زیادم حرف بزنی اخرش به بحث و دعوا میکشه توم برو دوساعت بشین بعد بهش بگو بلند شو بریم و فلان نیومدم چند بار بگو میاد