2777
2789

دم به دقیقه خونه مامانشه منم که بهش میگم بزار یک هفته برم شهرستان خونه مامانم اجازه نمیده امشب دیگه عصبانی شدم اخه چرا متوجه نمیشه منم به تنهایی نیاز دارم که دوتامون با هم وقت بگذرونیم اما اون انگار منو فقط برایه ارضا شدن اخر شبش میخواد چون فقط اون موقع میگه بریم خونه دقیقا خونه منو مادرشوهرم تو یک ساختمونه الان تو خونه تنهام صدایه خنده هایه اونام میاد دلم گرفته منو از خانوادم جدا کرد ولی خودش انگار نه انگار که زن داره اخه لعنتی تو که فقط به ارضا شدنت توجه داشتی میرفتی صیغه میکردی تو رو خدا با پسرایه بچه ننه ازدواج نکنین مرگتون میکنن زندگیو 

باهاش صحبت کن همین حرفا رو به خودش بزن یعنی چی اخه 

خانواده شوهرت نمیگن مرد پاشو برو سرزندگیت زنت تنهاست.

بتونی خودت بری پیش خانوادت خیلی خوبه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای درکت میکنم منم تقریبا همینطوریم  هزار بار بحث کردیم بی فایده باز میره  بهتره بیخیال با ...

هیی چقد سخته منو تنها گذاشته تو خونه خودش رفته پیش مادرش سیرم نمیشه اخه هر شب چه خبره؟؟

کاشکی خونه جدا میگرفتین

شوهرمنم بعد 10 سال زندگی هرروز میره سرمیزنه بهشون اگه نره اونا زنگ میزنن کار میتراشن براش که بره خونشون 

منم برام عادی شده مهم نیست برام که میره

ولی واسه رفتن خونه مادرت کوتاه نیا پرو میشه

هیی چقد سخته منو تنها گذاشته تو خونه خودش رفته پیش مادرش سیرم نمیشه اخه هر شب چه خبره؟؟

چون حیاط خونتون‌مشترکه واسه همینه خب دونفر خونه تتها باشیم‌حوصلت سر میره حرفیم برا گفتن ندارین زیادم حرف بزنی اخرش به بحث و دعوا میکشه توم برو دوساعت بشین بعد بهش بگو بلند شو بریم و فلان نیومدم چند بار بگو میاد

کاشکی خونه جدا میگرفتین شوهرمنم بعد 10 سال زندگی هرروز میره سرمیزنه بهشون اگه نره اونا زنگ میزنن کا ...

بنظرم بهترین راه اینه همراش بری دوساعتی بشنی بعد بلندش کنی برگردین 

عزیزم شوهر منم اینجوره همش دلش میخواد خونه باباش باشه اما من س ماهی یکبار بخوام برم هم دلش نمیخاد بر ...

دقیقا منم اینطوری ولی من با دعوام شده میرم سر میزنم خر وقت دلم بخاد بزار هی غر بزنه