2777
2789

سلام

شبتون بخیر

رشته ی من آموزش تربیت بدنی هست

و ترم هفتم

میتونم اسفند امسال کنکور بدم

من خودم دوست دارم گرایش حرکت اصلاحی رو بخونم اما چون باید از مهر سال دیگه برم سر کار و رشته حرکت اصلاحی دانشگاه شهرم ارائه نمیده

دو دل شدم، در بهترین حالت شهری که،بخوام این رشته رو بخونم با محل خدمتم ۶ الی ۷ ساعت فاصله داره

حالا نمیدونم یه گرایش دیگه رو در شهر خودم بخونم مثل رفتار حرکتی(علاقه ی چندانی ندارم)

یا روی حرکت اصلاحی تمرکز کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

و اینکه درسته اگه بخوام ارشد بخونم، دو برابر سال تحصیلم یعنی ۴ سال به تعهد خدمتم اضافه میشه؟

عزیزم ارشد برای معلم هیییچ مزیتی نداره یکم به حقوقت در حد ۲۰۰ تمن اضافهومیشه که در مقابل هزینه ای که برای تحصیل میکنی هیچی نیست 

اونم تربیت بدنی واقعا نمیخواد 

بنظرم نکن این کارو 

بجای اون انرژی که میذاری واسه ارشد اگه خواستی برو یه شغل دوم داشته باش 🌷

اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ارشد برای معلم هیییچ مزیتی نداره یکم به حقوقت در حد ۲۰۰ تمن اضافهومیشه که در مقابل هزینه ای که ...

ممنون عزیزم

آره این رو میدونم

برای همین دارم فکر میکنم حداقل شهر خودم بخونم

ولی خیلی دوست دارم درس خوندن رو ادامه بدم

حقیقتا میشه گفت شغل دوم هم دارم

ممنون عزیزم آره این رو میدونم برای همین دارم فکر میکنم حداقل شهر خودم بخونم ولی خیلی دوست دارم در ...

آهان خب اگه خودت دوست داری اون یه بحث دیگه است 

ولی من خودم اگه تو این شرایط قرار بگیرم خب اون رشته ای که علاقه دارم رو قطعا میرم منم خودم دانشجو معلمم و دوست دارم ارشدم رو کلا یه چیز دیگه که هیچ ربطی به این رشته م نداره تو شهر ارومیه که خیلی دوسش دارم و دقیقا ۶ الی ۷ ساعت راهه رو میرم 💪🏻✌🏻♥️

آهان خب اگه خودت دوست داری اون یه بحث دیگه است  ولی من خودم اگه تو این شرایط قرار بگیرم خب اون ...

عزیرزمینی

موفق باشی

با محل خدمتتون راجع به شرایط ادامه تحصیل صحبت کردید؟

عزیرزمینی موفق باشی با محل خدمتتون راجع به شرایط ادامه تحصیل صحبت کردید؟

ن فعلا ترم یکم 🤣🙈🙈🙈

هنوز محل خدمتم رو نمیدونم تو دفتر چه نوشته بود محل خدمت استانی 

ولی منم کارم تقریبا مثل توئه یعنی با تدریس سرو کار ندارم دبیری بهداشت مدارس میخونم یه رشته جدیدو با حاله 😍

ن فعلا ترم یکم 🤣🙈🙈🙈 هنوز محل خدمتم رو نمیدونم تو دفتر چه نوشته بود محل خدمت استانی  ولی م ...

اا آره بهداشت امسال اومد

پس اول راهی

البته بگم

داشتم تاپیک هام رو نگاه میگردم

انگار همین دیروز بود که نظرسنجی گذاشتم هوشبری یا دبیری تربیت بدنی

متاسفانه این دوران برای من که خیلی سریع گذشت

اا آره بهداشت امسال اومد پس اول راهی البته بگم داشتم تاپیک هام رو نگاه میگردم انگار همین دیروز ب ...

آره واقعا باید لذت ببرم از این دوران 🥺

موفق باشی عزیزم 

حقیقتا درس خوندن رو دوست دارم. حتی خیلی دوست دارم برای مقطع دکترا یه دانشگاه معتبر برای مثال تهران ...

آره درکت میکنم اول راهی و تو آسمونا سیر میکنی

چند سال دیگه به حرفم میرسی

بله اینطوریاس 😊