2777
2789
عنوان

افسر کشتی رانی

2029 بازدید | 19 پست

خانوما کسی هست همسرش یا اقوام درجه یکش افسر کشتی یا کاپیتان کشتی باشه؟ میخوام بدونم زندگی با شخصی که کارش روی دریاس و خیلی وقتا نیس چجوریه چقد راضی هستن و چقد ناراضی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم کارش شباهت با این کار داره . 

ولی اصلا نگو زندگی چطوره هر ادمی عشقش متفاوته ‌ ورسته ماموریت دریا برن پولش خوبه ولی بدون شاید ۶ ماه از سال کلا نباشه شایدم بیاد بازم بهش دریا بخوره . خیلی از زنا کم میارن نمیتونن تحمل کنن . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بسته ب شخصیت خودت داره 

اگه اصلا وابسته نیستی خوبه 

زندگی خودتو بکنی شش ماه شوهرداشته باشی شش ماه نداشته باشی 

کنار بیای تو مراسم مختلف پیشت نباشه 

تولد و سالگرد و بدنیا اومدن بچه و ….

چندماه کلا نباشه حس میکنم خیلی سخته

نمیدونم والله داماد دایی من بود دخترداییم قبول نکرد از روآب اومدچند سالم جنوب بودن بازم خیلی وایش سخت بود چون خودش بچه تهران بود دیگه کم آورده بود.

ی خانمی هم توسایت بود تاپارسالم تاپیک میزد اون بنده خداکه خیلی دچار مشکل بود میگفت ۶ ماه نیست وقتی هم میاد انگارنه انگار من زنشم.میگفت سالی یبارم رابطه ندارن.میگفت تاحرف میزنم میگه طلاقتو بگیر برو.ی دخترم داشت

نمیدونم ولی من که نمیتونم حتی ی هفته دوریشو تحمل کنم چه برسه به ۴ ماه و ۶ ماه.توبگو اصلا ماهی یک میلیاردم بدن.به چه درد میخوره 

وقتی بیاد از ماموریت کلا چندماه میمونه خونه؟  صبح و شب؟

وقتی بیاد انگار ی سه ماه مرتب همش خونه اس دیگه بعد دوباره میره بستگی داره ک چ کشورهایی بره یکی از دوستان همینجوری بود همسرش انگار کشورهای آمریکای شمالی مثل برزیل اینجور جاها میرفتن البته همه جا اون رفته اونا باربری بودن و شوهر این خانم نمیدونم معاون کاپیتان یا همچین چیزی بود