2777
2789

پدر من جانباز ۲۰ درصد هست از دانشگاه پرسیدم برای انتقالی ولی بهم انتقالی نمیدن و دانشگاهمم راهش خیلی دوره کسی بوده که پدرش جانباز زیر ۲۵ درصد باشه که بهش انتقالی داده باشن؟ یا به عنوان مهمان جای دیگه ای خونده باشه بعد یک ترم تحصیل در دانشگاه مبدا

اگر روزانه باشی سخته ولی محال نیست، مهمان رو به راحتی میشه گرفت 

در جست و جوی آرزوها🩺👩🏻‍⚕️                                   حالا که جهان پر از عناد است،بیا/اسلام که رو به ارتداد است،بیا/“عجّل لولیّک الفرج”  ها تا کی/پشت سرت حرف زیاد است بیا🥀 یا صاحب الزمان ،صاحب دل بی قرارمان🌘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله روزانه هستم اخه به عنوان مهمان هم انتقالی نمیدن

دانشگاه مقصد اشنایی چیزی ندارین شهر خودتون؟ اونا نامه بزنن شاید بشه.

در جست و جوی آرزوها🩺👩🏻‍⚕️                                   حالا که جهان پر از عناد است،بیا/اسلام که رو به ارتداد است،بیا/“عجّل لولیّک الفرج”  ها تا کی/پشت سرت حرف زیاد است بیا🥀 یا صاحب الزمان ،صاحب دل بی قرارمان🌘
دانشگاه مقصد اشنایی چیزی ندارین شهر خودتون؟ اونا نامه بزنن شاید بشه.

نه دانشگاه مقصد اشنا نداریم ولی دانشگاهی که قبول شدم  شهرش اشنا داریم که یه کاره هست قراره از اون نامه بگیریم

مهمانی که زیاد میدن تقریبا نصف کلاس ما تو علوم پزشکی البته مهمان دائم بودن شرایظشو نمیدونم

کاش به منم مهمانی بدن چون شرایط خوابگاه سخته اصلا دوست ندارم ۵یا۶ سال اینجا بمونم

نه دانشگاه مقصد اشنا نداریم ولی دانشگاهی که قبول شدم  شهرش اشنا داریم که یه کاره هست قراره از ا ...

اگه دانشگاه مبدا داری که بهتر 😅 کارت ایثارگری هم به کارت میاد من دیدم برای انتقالی دوستم از بنیاد شهید نامه اورد که پدرشوهرش جانبازه و نیاز به مراقبت داره( البته دور از جون پدر شما ایشونم پدر شوهرش مشکلی نداشت همینجوری نامه دادن و کارش درست شد) این موردم یادم افتاد گفتم ساید کمکی کنه