2777
2789
عنوان

مراقبت های بعد از ختنه

222 بازدید | 13 پست

سلام ، من پسرم چهار روزه ک ختنه شده ، حالا ی وقتایی مخصوصا زمانی ک با آب و صابون میشورمش روی آلتش مث زمانی میشه ک مثلا دستت میسوزه بعد تاولش میترکه و خیس میشه و رنگش سفید میشه بعد کم کم خشک میشه ، امیدوارم درست منظورمو رسونده باشم ، میخوام ببینم طبیعیه ؟ 

اره. اون لکهای سفید طبیعیه. میره. میگم حلقه بود یا سنتی؟ اون قسمتهای تیییییییییره رنگ که مثل لخته خ ...

بخیه بود ، هرچقد ب دکترش گفتم حلقه گفت ن بخیه بهتره 🤦‍♀️

آره ی قسمتایی مث خون خشک شده ست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التش هی میره داخل. درش که اوردیم اون قسمت لخته خیلی بزرگ بود. من راستش یه لحظه ترسیدم که نکنه بخیه پاره شده. اخه خون اومد ازش.

من پسرم اون لکای سفیدو داشت. خوب شدن. نگرانشون نباش. 

اره. ولی امروزم بچه خواهرم ختنه کردیم

من امروز ب منشی دکترش نشونش دادم بخیشو ، خود دکترش نبود ، میگف خوبه و مشکلی نیس ولی ظاهرش یجوریه ، ملتهب و بعضی جاهاش تیره ست 😅

پسر شما ختنش بخیه بود ؟ چن روزه خوب شد ؟ 

من امروز ب منشی دکترش نشونش دادم بخیشو ، خود دکترش نبود ، میگف خوبه و مشکلی نیس ولی ظاهرش یجوریه ، م ...

مال منم مثل پسر شما بود. 

اره بخیه بود. یه هفته تا خوب شد. ولی ده روز دیگه کاااااملا خوب شده بود.

مال منم مثل پسر شما بود.  اره بخیه بود. یه هفته تا خوب شد. ولی ده روز دیگه کاااااملا خوب شده ب ...

خب خداروشکر ، نگران بودم ، انقدرم ک دست و پا میزنه کلافه شدم ، همش باید مراقب باشم با پاهاش ضربه نزنه رو بخیه