2777
2789
عنوان

به نظرتون عجیب نیست کسی که سبزه ست رنگ موهاش طبیعی تیره نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم سبزه ام موهامم خرمایی بود..

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....
سیاه پوستای چشم آبی هم وجود دارن. استثنا تقریبا تو همه چی هست.

من اون روز توی ولیعصر یه دست فروش افغانی دیدم سبزه بود ولی چشاش درشت و سبز آبی یه رنگ خاصی داشت

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�

یکی از اقوام همسرم سبزه ست، با جشمای سبز و موی روشن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اره پسرخاله هام و همکلاسیم قیافه هاشون به ایتالیایی ها میخوره انگار سبزه با موهای بور و طلایی  ...

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 ، این گوگلم اطلاعاتش اصلا دقیق نیست من الان داشتم در این مورد مطلب میخوندم که نوشته بود سبزه ها همشون دارای موهای تیره و مشگی هستند

ما یه فامیل داریم دختره سبزه بچه بود موهاش طلایی بود الان مشکی پر کلاغی شده یعنی تغییر رنگ موش از بچگی تا بزرگسالی واقعا زیاده. اصلا نمیتونی فک کنی این بچگیش موهاش بور بوده... شاید هم بخاطر گرمای جنوب بوده😁

وااااااااای🤩🤩🤩🤩

بخدا انقد چشاش درشت بود یاد سرندی پیتی افتادم😅😅😅

خیلی قشنگ بود😍😍😍

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�