2777
2789

سلام . ما ی چک داشتیم برا هفت مهر که طرف گفت نرو بانک و شنبه میریزم و فلان همیجور امروز فردامون کرد حالا من امروز چک کردم شماره صیادیشو تا در وضعیت زرد قرار داره. چکی که ازش داریم صد میلیون هست  که هشتادش رو قبلا داده و ما الان  بیست میلیون ازش میخوایم. اگه شنبه بریم بانک میتونیم انذازه بیست میلیون از حسابش بگیریم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد دوس دارم شوهرم کارمند بانک باشه😁

عشقمی😍عزیزمممم انشالله میشه پس فقط بانکیا رو راه بده 🤩 جالبه من پدرم پدرشوهرم برادر شوهرم وشوهرم همه بانکی وهمکار بودن تو بانک اصلا اینجوری آشنا شدیم

عشقمی😍عزیزمممم انشالله میشه پس فقط بانکیا رو راه بده 🤩 جالبه من پدرم پدرشوهرم برادر شوهرم وشوهرم ه ...

یکی دوبار بانک رفتم ب امید تور کردن ولی متاسفانه یا پیر بودن یا متاهل😂

یکی دوبار بانک رفتم ب امید تور کردن ولی متاسفانه یا پیر بودن یا متاهل😂

عزیز دلم😘😂انشالله عاقبت بخیر بشی مهم اخلاقه طرفه فدات شم، هرشغلی در جای خودش خوبه مهم اینه همسرت کاری باشه وتورودوست داشته باشه اونوقت هرکاری واسه خوشبختیت میکنه

نگران نباشید الان این چک های جدید خیلی راحت پول میشه چون بانک می‌تونه از هر حسابی که توی هر بانکی داشته باشی پول برداشت کنه

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
نگران نباشید الان این چک های جدید خیلی راحت پول میشه چون بانک می‌تونه از هر حسابی که توی هر بانکی دا ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون. در ظاهر نمیومد ادم بدی باشه ولی الان با وجود اینکه میدونه رفتیم قرض کردیم پولمونو نمیده تا قرضمون به بقیه رو بدیم

ممنون عزیزم از راهنماییتون. در ظاهر نمیومد ادم بدی باشه ولی الان با وجود اینکه میدونه رفتیم قرض کردی ...

خونه آخرش چکش رو برگشت بزنید دیگه تمام حساباش بهم میریزم اون وقت مجبوره بده

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.