2777
2789
عنوان

خیلی سر دختر ۷سالم داد کشیدم 😭

254 بازدید | 19 پست

خیلی شلخته است ،اگه ۵ساعت تموم وقت بزارم و اتاقش رو مرتب کنم در عرض ۵دقیقه اتاق رو میترکونه ،تمام وسایلش رو گم میکنه خسته شدم از بس تذکر دادم ...بهش مسیولیت میدم که خودش هم کمک کنه اصلا فایده نداره انجام نمیده و از زیرش در میره ...اشتباه کردم داد زدم ؟؟؟؟

وقتی امادگی نداره چرا بچه دار میشی خب!

همینه از بچه دار شدن بدم میاد

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شلخته هست دیگه کاری نمیشه کرد

منم ۴۱ سالمه عین دختر شما هستم

درست نمیشه سخت نگیر

مامان منم نتونست 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

اصلا شلخته بودن وابسته به یه ژن هست کاری نمیشه کرد

وسلام

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
بعنی بچه هفت ساله باید بریزه من تمام مدت جمع کنم ؟؟؟

باهم باید جمع کنید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عزیزم درکت میکنم از الان یاد نگیره بزرگ تر هم شد بد تر میشه یدونه دارم این مدلی و قشنگ درکت میکنم 

اینجا بیشتریا شعار میدن و اینایی که اومدن نظر دادن احتمالا مادر نیستن و دختر خونه هستند 

یه مادر انسان هستش و عصبانی میشه و داد هم میزنه

مهم اینه که بتونی مدیریت کنی و زیاد داد و بیداد نکنی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عزیزم درکت میکنم از الان یاد نگیره بزرگ تر هم شد بد تر میشه یدونه دارم این مدلی و قشنگ درکت میکنم&nb ...

به ندرت داد میزنم ولی وقتی داد بزنم با تمام قوا اینکار رو میکنم 😭دیگه بریدم که داد زدم