2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از پاکسازی نباید می‌ رفتی جلو آفتاب و باید از ضد آفتاب استفاده می کردی الآنم که لک شده بعید میدانم لک ها برن البته من تجربه شو ندارم بلکه زن داداشم کار زیبایی و پوست انجام میده و اون گفت 

اره با عمق کم هم انجام داد 

باید تا ۲۴ ساعت یه لایه نسبتا ضخیم زینک اکساید روی زخم میذاشتی گذاشته بودی؟مرتب ضدآفتاب میزدی؟

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
باید تا ۲۴ ساعت یه لایه نسبتا ضخیم زینک اکساید روی زخم میذاشتی گذاشته بودی؟مرتب ضدآفتاب میزدی؟

دکتر بهم گفت زینک نزن 

فقط ترمیم کننده زدم 

همش تو خونه بودم اصلا تو آفتاب نبودم 

یعنی تو خونه هم باید ضد آفتاب بزنم؟ 

تو اتاق تاریکه تاریک بودم 

دکتر بهم گفت زینک نزن  فقط ترمیم کننده زدم  همش تو خونه بودم اصلا تو آفتاب نبودم  ...

آره عزیزم..منم انجام دادم قبلا هم زینک زدم تو خونه هم مرتب و تند تند ضدافتاب میزدم..ولی برو پیش دکتر بگو لک صورتم نمیره

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
آره عزیزم..منم انجام دادم قبلا هم زینک زدم تو خونه هم مرتب و تند تند ضدافتاب میزدم..ولی برو پیش دکتر ...

به نظرتون این لکا میره ؟؟؟ خیلی میترسم😥

به نظرتون این لکا میره ؟؟؟ خیلی میترسم😥

رفتن که آره احتمالا میرن ولی سعی کن دکترت رو عوض کنی بری پیش یه دکتر بهتر

وای فقط این لکا برن  دیگه غلط کنم برم سراغ کارای زیبایی 😓

دورازجون عزیزم...نگران نباش