2777
2789
عنوان

قرعه کشی سایپا کسی امروز پیام اومده براش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و به خاطر همین که سایپا قرعه کشی برداشته من امروز ایران خودرو ثبت نام کردم.زده بود نباید سایپا ثبت نام کنی در صورت ثبت نام ایران خودرو

(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
شما .استارتر هم اگه شماره پیامکش همینه صحت داره

خیلی گلی ،ممنون از وقتی که گذاشتی،خدا خیرت بده

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
چجوری رفتی اینستا ،من اگه بتونم برم یه پیج دارم همه چی رو مینویسه

وی.پی.ان.

(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
قیمتش فرق داره  اما این خانوما عجیبه ک بعد یکماه پیامک براشون اومده ک برنده شدن

همون بعد یک ماه تعجب اوره،اخه میرم هم تو لینکش اصلا نمیتونم کاری بکنم اونجا

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
شما .استارتر هم اگه شماره پیامکش همینه صحت داره

الان ما چون برنده شدیم این دوره نمیتونیم تو مال ایران خودرو ثبت نام کنیم؟

سلام عزیزم شماره پیام دهنده چنده برامنم اومده فک کنم دروغه شماپرسیدی

رفتم پرسیدم از کافینت گفت این شماره هکریه اصلا لینکو باز نکنید شما هم اینکارو نکنید