2777
2789
عنوان

بیاین بگین ازکدوم شهرهستین🏞️🏞️🏞️

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 57 پست
تو شهرمون دوتا حسینیه هست خیلی حاجت میده یبار یکی میخواسته از حسینیه بدزده بعد نصف شب تا میره داخل ح ...

عزیزم میشه واسه منم دعاکنی هرموقع رفتی؟ 

اسمم پریسا

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
بشرطی که توهم از امامزاده بخوای حاجت دلمو

چشم. من از این امامزاده ابوتراب میخام حاجت دل هم تورو هم همه نی نی سایتی ها رو بده😍

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشرطی که توهم از امامزاده بخوای حاجت دلمو

اسمم پریسا بگو حاجتمو بده 🌷

بچه اهوازم  اما ۷ساله قم زندگی میکنم هر وقت دلم بگیره و حاجت داشته باشم کافیه چندقطره اشکم رو ...

عزیزم ازت میخام بری پیش حضرت معصومه بگی حاجت دل پریسا روبده خواهش میکنم برو برام دعاکن 

منم با این حرفت چشمام پراشک شد😥

امام زاده ها کی هستن ؟ ۲ نمره؟

متوجه نشدم؟ 

عزیزم میشه واسه منم دعاکنی هرموقع رفتی؟  اسمم پریسا

تو دعا کن واسه خودت من هفته ی دیگه به نیتت میرم اونجا

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
متوجه نشدم؟ 

میگم امام زاده هایی که هست کی بودن از کجا اومدن ایران مگه اماما تو عراق و اینا نبودن اخه ایران این همه امام زاده از کجا آورده؟

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

تو دعا کن واسه خودت من هفته ی دیگه به نیتت میرم اونجا

مرسی عزیزدلم نمیدونم چجوری ازت تشکرکنم

میگم امام زاده هایی که هست کی بودن از کجا اومدن ایران مگه اماما تو عراق و اینا نبودن اخه ایران این ه ...

زمانی که جنگ می‌شده بچه هاشون میرفتن شهرهای دیگه که نجات پیداکنن 

یا نوه هاشونن امام ها زیادبچه و نوه داشتن 

مگه امام رضا مشهد به شهادت نرسیده! 

عزیزم ازت میخام بری پیش حضرت معصومه بگی حاجت دل پریسا روبده خواهش میکنم برو برام دعاکن  منم با ...

چشم‌پریسا جون مهربونم 😘نیتت خالص و انشاءالله به نفعت باشه حاجتت رو میدن.

مداح اهل بیت ع🌹
بچه اهوازم  اما ۷ساله قم زندگی میکنم هر وقت دلم بگیره و حاجت داشته باشم کافیه چندقطره اشکم رو ...

من وقتی میرم حرم اونقدر دلم اروم میگیره کل غمامو یادم میره اصلا اشک نمیریزم 

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
چشم‌پریسا جون مهربونم 😘نیتت خالص و انشاءالله به نفعت باشه حاجتت رو میدن.

ممنونم خوشگلم ایشالله حاجت روابشی گلم 

خیلی خوشحالم کردی عزیزم از اونجا عکس نداری؟ 

زمانی که جنگ می‌شده بچه هاشون میرفتن شهرهای دیگه که نجات پیداکنن  یا نوه هاشونن امام ها زیادبچ ...

امام رضا رو که خوده پیامبر گفته پاره ای از تن من در خراسان دفن خواهد شد ، سوال من امام رضا نبود

به هر حال 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

مرسی عزیزدلم نمیدونم چجوری ازت تشکرکنم

خواهش