2777
2789
عنوان

رو جاکفشی چی‌ بزارم!؟؟؟؟؟؟

3005 بازدید | 16 پست

جاکفشیم از این سه تیکه هاس

روشو چی‌ بزارم واسه قشنگی😁 

هرچی تو نت میگردم همش گل و گلدونه دوس ندارم من. قبلا گذاشته بودم برداشتم الان

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻

مجسمه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من باشم چیزی نمیزارم  البته جاکفش خودم سته کابینت و تو ورودی اپارتمانه

اینم جالبه هااا کفش نی نی 

یا کفش پلی استر 🤗

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻

تصمیممو گرفتم بزرگه کفش پلی استر مردونه

وسطی کفش پلی استر زنونه

کوچیکه کفش پلی استر نی نی 😍

در سایز کوچکککک 🤌🏻😝

مرسی از همه دوستاااااان 🥰

😕😐حوصله داری به خاطر این تاپیک زدی 🙂 هیچی نزار خاک میگیره ،هی باید پاک کنی روی جاکفشی رو هم بای ...

اره حوصله دارم 🤪