2777
2789
عنوان

تولد دخترم

88 بازدید | 7 پست

تولد دخترم یکی از خواهر شوهر هام نیومد ولی فرداش تولد یکی دیگه از بچه های خواهر شوهرام بود  اومد و کادو هم داد یعنی از من بدش میاد همش بهش فکر میکنم چ کار کنم این چیزها برام مهم نباشه

شاید اون روز روز تولد بچه شما مشکلی پیش اومده یا مریض بوده ب دل نگیر

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده حرص نخور ولی  جبران کن براش. مراسماش نرو تولد بچه اگه داره نرو دیگه. مشخصه مشکل داره چون اگه مشکلی نداشت و اون روز کار اتفاقی نتونسته بود بیاد تولد کادویی چیزی برای دخترت میاورد

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
چطوری یعنی تولد دخترش نرم اخه شوهرم قبول نمیکنه تازه کادو هم براشمیبره

بله دیگه .شوهرت چکارست بگو کسی که بچه من واسش ارزش نداشت که بیاد منم به بچش ارزش نمیذارم و‌نمیرم .از الان بهش بگو تا تو ذهنش باشه .خیلی اروم و خونسرد بگو نه اینکه دعواتون بشه .بگو فقط واست تعریف کردم که بدونی.عزیزم نمیشه که الکی با دیگران رفت و امد کنیم ،باید احترام بذارن تا احترام ببینن وگرنه حرمت ادم از بین میره.