2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم دست به گوشیم زده

214 بازدید | 10 پست

رفته بودم خونه مادرشوهرم ،گوشیم رمز نداشت و تو کیفم بود ،تو آشپزخونه جا موند خودم رفتم جلو  تو اتاق ، تو اعلانام یه تماس از دست رفته و یه پیام بودکه باز نشده بود بعد رفتم گوشیمو دیدم اونا نبود ،ممکنه خودش حذف شده باشه یا دست زدن به گوشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه دست بزنه چه دلیلی داره که اونارو حذف کنه؟

ولی اونا خودشون نمیرم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

حذف نکردن از اعلانات رفته بود 

منظورم همونه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

وا تو که نمیدونی چطوری اعلان حذف شده از کجا با یقین میگی کار یه فرد مشخص بوده؟؟شاید شوهرت رفته یا مادر شوهرت یا یکی دیگه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
وا تو که نمیدونی چطوری اعلان حذف شده از کجا با یقین میگی کار یه فرد مشخص بوده؟؟شاید شوهرت رفته یا ما ...

خب بالا علامت از تماس از دست رفته بود بازش نکردم چون میدونستم شوهرم بوده اون از بالا حذف شده بود ولی تو تماس ها بود

یه برنامه هس نصب کنید روی گوشیتون . اول اینکه میتونید باهاش تمام فایلها رو بطور انتخابی قفل کنید . حتی گوگل رو. یا مثلا گالری رو . اس ام اس ها رو و ....... . 

دوم : هر کسی بخواد وارد فایلی که قفل کردید بشه، گوشی بطور کاملا نامحسوس از چهره اش عکس میگیره  ، و ساعت و دقیقه ای که خواسته وارد بشه، و فایلی که میخواسته باز کنه رو در کنار عکسش مینویسه!😅

مثلا مخاطبین یا گالری رو قفل میکنید . اگر کسی بخواد وارد اون فایل بشه و لیست مخاطبین یا عکسها و ویدیوهای گوشی رو یواشکی  چک کنه ، بدون اینکه متوجه بشه ازش عکس گرفته میشه و کنار عکسش مینویسه که در فلان روز و فلان ساعت این شخص خواسته وارد لیست مخاطبین یا گالری شما بشه😎