2777
2789
عنوان

علائم اولیه شروع زایمان طبیعی

23950 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها صبح بخیر من امروز سی و شش هفته و سه روزمه و از چند ماه پیش هرازگاهی یکم ترشحات سینه داشتم ولی از دیروز‌عصر یهو مثل زنایی که زایمان کردن سینه هام ازش شیر میاد همش باید دستمال بذارم و دردم میکنن و دردای خفیفیم تو دل و کمر و پام دارم و بچه هم هی خودشو ی گوشه شکمم سفت میکنه.نظری ندارید ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زایمان زودرس داشتم تو ۳۳ هفته...

از علائمم این بود زیر شکمم درد میگرفت و ول میشد دوباره درد میگرفت... بعد فاصله دردها کمتر شد و ترشح داشتم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منم زایمان زودرس داشتم تو ۳۳ هفته... از علائمم این بود زیر شکمم درد میگرفت و ول میشد دوباره درد میگ ...

منم دکتر گفته ممکنه زودتر از موعد زایمان کنی برام آمپول تشکیل ریه رو‌ زد ، شما تو سی و سه هفته ک بچه دنیا اومد دیگه دستگاه نرفت ؟ 

شروع دردا هم منظمه یا با دردای نا منظم شروع میشه؟ 

اولش نامنظمه ولی بعدش نه...

مثلا اینجور نیس مداااام درد داشته باشی یه چند ثانیه زیر شکمت درد میگیره بعد ول میشه دوباره چند دقیقه بعد میگیره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شروع دردا هم منظمه یا با دردای نا منظم شروع میشه؟ 

با همین تیرکشیدن ها شروع میشه ولی سریع منظم میشه

به این درد های گاه گاهی ماه درد هم میگن

اگر مورد مشکوکی از خودت حس میکنی یا با زایشگاه تماس بگیر یا به سر بزن بد نیست دم اخر کنترل هم بشی

بی خیال باش تا کامروا باشی

بی قراری خودت و بچه 

لگدهای زیاد بچه به پهلوها 

احساس سنگینی خیلی زیاد در دهانه رحم

حالت تهوع عجیب غریب

و در آخر پاره شدن کیسه آب که در اونصورت زود خودتو به بیمارستان برسون 

نگران نباش به همکارت بگو ، موقع زایمان بهش زنگ بزنی مرخصی رو همونجا بنویسی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نامنظمه اولاش معاینه رفتی؟ اولیه؟ شکمتون اومده پایین تر؟

برا من که فعلا دردای خفیف نامنظم دارم، چند روز پیش رفتم نوار قلب گرفت و دهانه رحم چک‌کرد گفت انقباضای کوچیکی داری ک نشون میده زایمان نزدیکه و دهانه رحمتم یه فینگره که برا هفته شما زوده ، بله بچه اولمه. شکمم انقد همش نگاه میکنم نمیدونم پایین اومده یا نه ولی تا اون پایین پایین سفت شده