سلام بچه ها صبح بخیر من امروز سی و شش هفته و سه روزمه و از چند ماه پیش هرازگاهی یکم ترشحات سینه داشتم ولی از دیروزعصر یهو مثل زنایی که زایمان کردن سینه هام ازش شیر میاد همش باید دستمال بذارم و دردم میکنن و دردای خفیفیم تو دل و کمر و پام دارم و بچه هم هی خودشو ی گوشه شکمم سفت میکنه.نظری ندارید ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از علائمم این بود زیر شکمم درد میگرفت و ول میشد دوباره درد میگرفت... بعد فاصله دردها کمتر شد و ترشح داشتم
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
مثلا اینجور نیس مداااام درد داشته باشی یه چند ثانیه زیر شکمت درد میگیره بعد ول میشه دوباره چند دقیقه بعد میگیره
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
برا من که فعلا دردای خفیف نامنظم دارم، چند روز پیش رفتم نوار قلب گرفت و دهانه رحم چککرد گفت انقباضای کوچیکی داری ک نشون میده زایمان نزدیکه و دهانه رحمتم یه فینگره که برا هفته شما زوده ، بله بچه اولمه. شکمم انقد همش نگاه میکنم نمیدونم پایین اومده یا نه ولی تا اون پایین پایین سفت شده