2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم سرعت نداره والا ده دقیقه طول میکشه تا یه تکست سند بشه☹حوصلم سررفت دیه💔😞

😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️از هیچی بهتره😐😑🤦‍♀️

ایتا باز بهتر از روبیکاس 

نت وای فایم بهتره از نت همراه

نگران نباش.. این روزام می‌گذره و روزای سخت‌تری میان 🚬
😂😂 منم به شوهرم میگم کور شدم از بس  دیوار دیدم تو عمرم اینقدر تو دیوار رو نگاه نکرده بودم که ...

شاید فکر کنی شوخی یا اغراق میکنم ولی بخدا دو سه تا وسیلمو فروختم رفت انقد ک حوصلم سر رفته بود و فکر و تایم گذاشتم تو دیوار

😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️از هیچی بهتره😐😑🤦‍♀️ ایتا باز بهتر از روبیکاس  نت وای فایم بهتره از نت همراه

وای فایه تازه خواهر💔☹ینی خدایی تاحالا انقد حس تنهایی نداشتم که الان دارم

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
وای فایه تازه خواهر💔☹ینی خدایی تاحالا انقد حس تنهایی نداشتم که الان دارم

خیلی بدههه 😢

ولی چیزم هس از این مکالمه های ایرانسل که ارزون ۴۰ دقیقه میتونی حرف بزنی❤😐 از اونا بزن هی ور ور ور 

نگران نباش.. این روزام می‌گذره و روزای سخت‌تری میان 🚬
خیلی بدههه 😢 ولی چیزم هس از این مکالمه های ایرانسل که ارزون ۴۰ دقیقه میتونی حرف بزنی❤😐 از اونا بز ...

کسیو ندارم بزنگم بهش خب💔☹

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...