دختر_خمار مدیر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 602 عنوان تنها راه ارتباطیم با بقیه الان شده نی نی سایت 😔 | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست دوروزه فی ل تر شک نم کار نمیکنه نه تل نه وات نه اینستا...چیکار کنم ؟! 1401/07/14 | 02:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iranbastan عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 9129 ایتا و روبیکا هس😐ب دوستا و اشناهاتونم بگید نصب کنن بحرفید والا من مشکل اصلیم ارتباطم با دوستان خارج ایرانمه که کلا قطع شده
بی۰نشان عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 1557 اونم سرعت نداره والا ده دقیقه طول میکشه تا یه تکست سند بشه☹حوصلم سررفت دیه💔😞 😂😂🤦♀️🤦♀️از هیچی بهتره😐😑🤦♀️ایتا باز بهتر از روبیکاس نت وای فایم بهتره از نت همراه نگران نباش.. این روزام میگذره و روزای سختتری میان 🚬
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22819 چیه مال تو؟ این مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
۹۹۹۹۹۹۹۹۹ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 4171 😂😂 منم به شوهرم میگم کور شدم از بس دیوار دیدم تو عمرم اینقدر تو دیوار رو نگاه نکرده بودم که ... شاید فکر کنی شوخی یا اغراق میکنم ولی بخدا دو سه تا وسیلمو فروختم رفت انقد ک حوصلم سر رفته بود و فکر و تایم گذاشتم تو دیوار
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22819 باچی؟ گذاشتم عکسشو مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
بی۰نشان عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 1557 من مشکل اصلیم ارتباطم با دوستان خارج ایرانمه که کلا قطع شده اوه 😐💔چ بد نگران نباش.. این روزام میگذره و روزای سختتری میان 🚬
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 3275 😂😂🤦♀️🤦♀️از هیچی بهتره😐😑🤦♀️ ایتا باز بهتر از روبیکاس نت وای فایم بهتره از نت همراه وای فایه تازه خواهر💔☹ینی خدایی تاحالا انقد حس تنهایی نداشتم که الان دارم ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
بی۰نشان عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 1557 وای فایه تازه خواهر💔☹ینی خدایی تاحالا انقد حس تنهایی نداشتم که الان دارم خیلی بدههه 😢ولی چیزم هس از این مکالمه های ایرانسل که ارزون ۴۰ دقیقه میتونی حرف بزنی❤😐 از اونا بزن هی ور ور ور نگران نباش.. این روزام میگذره و روزای سختتری میان 🚬
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 3275 خیلی بدههه 😢 ولی چیزم هس از این مکالمه های ایرانسل که ارزون ۴۰ دقیقه میتونی حرف بزنی❤😐 از اونا بز ... کسیو ندارم بزنگم بهش خب💔☹ ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22819 مرسیییی😂😂🖕😂😂😂😂 😂😂😬❤️ مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22819 از گوگل پلی نصب نمیشه:(( :( مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)