2777
2789
عنوان

کیا دوقلو باردارن یا دوقلو دارن

16872 بازدید | 89 پست

من انتقال جنین دادم رفتم سونو ۵ هفته و ۴ روز بودن دو کیسه و زرده پل جنین و قلب نبود دو سه روز هم در حد ترشح قهوه ای لکه داشتم روزی دوتا امپول میزنم یه شیاف هم اصافه کردم خیلی نگرانم کسی بوده تو این هفته چیزی مشخص نبوده بعدش اوکی شده باشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

خب زود رفتی دیگه سونو

وای مبارکه عزیزم...

میگی چتدتا جنین انتقال دادی؟

چند روزه بودن؟

گریدشون چی بود؟

من بارداری قبلیم ۷هفته و خورده ای رفتم با سونو واژینال قلب رو دید

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پنج هفته رفتم فقط یکی دید. فک‌کنم دو هفته بعدش رفتم ،گفت اینجا ک داره دو تا قلب میزنه😍

ای جااان چه شیرین بخدا اشکم درومد😍😍😍😍 الان بارداری یا به دنیا اومدن

خب زود رفتی دیگه سونو وای مبارکه عزیزم... میگی چتدتا جنین انتقال دادی؟ چند روزه بودن؟ گریدشون چی ...

بارداری قبلیت انتقال دادی؟ به دنیا اوردی به سلامتی ؟ من دوتا جنین ۵ روزه گرید a انتقال دادم دوتا پسر تعیین جنسیت انجام دادم 

بارداری قبلیت انتقال دادی؟ به دنیا اوردی به سلامتی ؟ من دوتا جنین ۵ روزه گرید a انتقال دادم دوتا پسر ...

بله انتقال داده بودم و الان دخترم نزدیک ۴سالشه. نمیدونم چرا گفتم بارداری قبلیم، من که کلا ۱بار باردار شدم😂

اما تابستون دوباره میکرو کردم، ۶تا جنین شد. من گفتم ۵روزه نمیخام. گفتن ۵تا ۸سلولی، ۱بلاست. گریدشو فقط زده ۸سلولی، آ و بی و سی نزده. اون یکی رم فقط زده بلاست.

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
میخای انتقال بدی؟

آره. اما نمیدونم کی! هم حالشو ندارم، هم سرکار میرم. حال ندارم حامله شم🤣

قربونت. الان دو سال و نیمن.

خدا حفظشون کنه عزیزم چند هفته به دنیا اومدن؟ من خیلی نگرانم جنین هم دیده نشده رفتم . میشه از تجربیاتت واسم بگی ممنون میشم . شما لکه بینی نداشتین با انتقال باردار شدی یا طبیعی

خدا حفظشون کنه عزیزم چند هفته به دنیا اومدن؟ من خیلی نگرانم جنین هم دیده نشده رفتم . میشه از تجربیات ...

عجله نکنین میبینن.

۳۷ هفته و یک روز.

البته دکترم‌میگفت میتونی یک هفته دیگم صبر کنی ولی چون طبیعی میخواستم و کرونا بود و ....

رفتم برای زایمان.

انتقال دادم دو تا جنین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
قربونت. الان دو سال و نیمن.

خدا حفظشون کنه جنسیتشون چیه . شما سر کلاژ انجام دادی داروهاتون از اول چی بود چطور کم کردی پروژسترون رو 

عجله نکنین میبینن. ۳۷ هفته و یک روز. البته دکترم‌میگفت میتونی یک هفته دیگم صبر کنی ولی چون طبیعی م ...

بیداری😁 چه خوب عزیزم که خداروشکر تا ۳۷ هفته رفتی چند کیلو بودن ببخش من هی سوال میپرسم اصلا تجربه دوقلویی ندارم خیلی هم استرس دارم