2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدین بچه ها

112 بازدید | 7 پست

سلام، 

بچه ها ي موردی تو رفتارم همیشه اذیتم میکنه اینکه من و همه ی آدمِ آروم میدونن حتی خودم، گهگاه پیش میاد حال و حوصله چیزی و داشته باشم، همیشه از خودم راضی نبودم خیلی کارها هم در راستای همین راضی نبودن انجام دادم ولی باز حس خوبی نداشتم، بنظر بقیه زیبام اما خودم در مقابل دیگران خودم و قبول ندارم جدیدا تو ی مهمونی حاضر میشم اونجا خیلی بگو و بخند و مهربونم با همه بعد ک برمیگردم خونه همش رفتارهای خودم و تحلیل میکنم میگم چرا اینجوری بودم چرا کمتر صحبت نکردم چرا سنگین تر نبودم، کسی هست اینجوری باشه؟ چیکار میتونم انجام بدم حالم خوب باشه و بهتر باشم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مورد اصلا برای من آنقدری اذیت کننده هست ک دوست ندارم جایی دگ برم همیشه امتناع میکنم از حضور تو جمع مگه اینکه مجبور باشم اون لحظه شادم با خودمم میگم خوب شد ک اومدم انا بعدش باز تا مدتی خودم و درگیر اون روزی ک گذشته میکنم 😢