الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از اشناهامون رفت داخل مغازه پارچه فروشی یه اقایی اونجا بود نگاش کرد گفت تو دوبار ازدواج میکنی از دومی بچه دارم میشی اماباز جدا میشی و بچتو ول میکنی . الان دقیقا دوبار ازدواج کرده از دومی یه پسر داره و داره جدا میشه بچشم با پدرشه😐
چه ربطی ب جن داره.بابای من خیلی مؤمنه همیشه نماز شب میخونه کلا خیلی ایمانش قویه بیشتر وقتا اتفاقایی ک میخواد بیوفته چندشب قبلش خوابشو میبینه فرداش پامیشه صدقه میده.یا مثلا یه چیزایی میگه یهو مثلا میگه اینکارو نکن فلان اتفاق میوفته براتا من گوش نمیدم مثلا دقیقا چیزی که میگه رقم میخوره هربار همینجوریه دیگه میدونیم رد خور نداره حرفاش
دوستم چند وقت یه بار (خیلی کم پیش میومد) اتفاقات فردارو مثل یه خواب میدید البته خیلی کلی یعنی وارد جزئیات نمیشد خاباش و خب این یه زمان محدود شامل میشد دیگه یهو برنمیگشت بگه که آره تو 10سال دیگه فلان کارو میکنی