2777
2789
عنوان

دیدن آینده

722 بازدید | 39 پست

تاحالا کسیو دیدین که ازاینده خبرداشته باشه! 

نیاین بگین فقط خدا میدونه خودم میدونم 

ولی بعضیا این قدرت و دارن که بفهمن

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

کاش میشد البته دوست ندارم کاملشو بدونم فقط بعضی چیزا رو

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد البته دوست ندارم کاملشو بدونم فقط بعضی چیزا رو

منم همینطور مثلا یه چیزی وخیلی دلم میخاد بدونم😔

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
با  بعضی فالا میشه فهمید

چجورفالی؟ 

یکی از اشناهامون رفت داخل مغازه پارچه فروشی یه اقایی اونجا بود نگاش کرد گفت تو دوبار ازدواج میکنی از دومی بچه دارم میشی اماباز جدا میشی و بچتو ول میکنی . الان دقیقا دوبار ازدواج کرده از دومی یه پسر داره و داره جدا میشه بچشم با پدرشه😐

چه ربطی ب جن داره.بابای من خیلی مؤمنه همیشه نماز شب میخونه کلا خیلی ایمانش قویه بیشتر وقتا اتفاقایی ک میخواد بیوفته چندشب قبلش خوابشو میبینه فرداش پامیشه صدقه میده.یا مثلا یه چیزایی میگه یهو مثلا میگه اینکارو نکن فلان اتفاق میوفته براتا من گوش نمیدم مثلا دقیقا چیزی که میگه رقم میخوره هربار همینجوریه دیگه میدونیم رد خور نداره حرفاش

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍

دوستم چند وقت یه بار (خیلی کم پیش میومد) اتفاقات فردارو مثل یه خواب میدید البته خیلی کلی یعنی وارد جزئیات نمیشد خاباش و خب این یه زمان محدود شامل میشد دیگه یهو برنمیگشت بگه که آره تو 10سال دیگه فلان کارو میکنی

Plz stay alive💫
بله بعضی ها آینده رو میتونن ببینن

تو تاحالا دیدیشون؟ 

منم همینطور مثلا یه چیزی وخیلی دلم میخاد بدونم😔

بقول دوستان اون شخص باید با جن اینا در ارتباط باشه که الان در این باره کلاهبردارم خیلی زیاد شده

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....