2777
2789
عنوان

پنکیک خوب

221 بازدید | 15 پست

سلام دوستان .میشه لطف کنید یک پنکیک خوب معرفی کنید؟ ۵ ماه پیش رفتم ب فروشنده گفتم یک پنکیک خوب میخوام ویکی داد .قیمتش هم بالا بود گفتم چه گرون گفت خودت گفتی خوب باشه...خلاصه فقط در حد ۵ الی ۱۰ دقیقه جواب میده بعد ۱۰ دقیقه میپره انگار هیچ پنکیکی نزدم

تعریفت اگ گرون رو اول مشخص کن

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

والا من اهل آرایش نیستم گلم ..یادمه ۴ سال پیش خریدم ۵۰ ۶۰ الان فکر کنم نزدیک ۳۰۰...ولی چون زیاد استفاده نمیکنم حتا تا یک تومن هم حاضرم بدم ولی خوب باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگل چیز خوبی میدونی ممنون میشم معرفی کنی همراه با قیمتش...همه لوازم آرایشمو دوسال پیش ریختم دور موقع اسباب کشی. الان هیچی ندارم..یک رژ خوب یک ریمل و خط چشم خوب هم میخوام.رژگونه .اگه میشناسی همراه با قیمتش ممنون میشم بگی

اگل چیز خوبی میدونی ممنون میشم معرفی کنی همراه با قیمتش...همه لوازم آرایشمو دوسال پیش ریختم دور موقع ...

ایو سن لورن پنکیکش خیلی خوبه اگه ماندگار و پوشش خوب میخوای 

اما واقعا لزومی نداره تو ارایش روزمره 

به جاش یه اسپری فیکس یا یه پودر بیک معمولی بخر ارایشتو نگه میداره 

قیمت پایین تر پوپا هم بد نیست

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
ایو سن لورن پنکیکش خیلی خوبه اگه ماندگار و پوشش خوب میخوای  اما واقعا لزومی نداره تو ارایش روز ...

مممنونم که وقت گذاشتی ایو سن لورن قیمتش چند؟ بعدش  یه سوال؟ این اسپری فیکس رو بعد اینکه پنکیک زدم روش بزنم؟ 

مممنونم که وقت گذاشتی ایو سن لورن قیمتش چند؟ بعدش  یه سوال؟ این اسپری فیکس رو بعد اینکه پنکیک ز ...

اسپری رو بعد تمام شدن کامل هرچی که میزنی بزن 

ایو سن لورن هم گرونه قیمتشو به لاتین بزن با دلار ببین 

سلام ببخشید گلم نخواستم تو اون تاپیک آقا وارد صحبت بشم شما به اینکه جنزدگی واقعیت داره اشاره کردید میشه با سند و مدرک حرفتون رو اثبات کنید؟

اون آقای عصا قورت داده هم فقط با کلمات بازی کرد میخواست با کلمات قلمبه و سلمبه فقط سوالهای آدم رو بپیچونه دریغ از اینکه یه کامنت منو جواب بده اصلا.

چندین مطلب گذاشتم بعضیهاش از مطالعه خودم بعضیهای سرچ در گوگل که چیزی به اسم جن زدگی وجود نداره اگه داشت با ۳۸سال سن بالاخره از آشنایی، همسایه ای، خانواده شوهر و دوستان و آشنایان همسر، دوست خودم و همسرم آشنایان آنها یه نفر پیدا میشد جن زده بشه.

اینا همشون نوعی بیماریه روانیه، جنون و صرع

شیزوفرنی و اسکیزوفرنی، بیماری ۲قطبی و اوتیسم شدید

اون آقا یه خط سند و مدرک حتی از نطر علمی در مورد اثبات ادعاش نداشت فقط هی طفره میرفت وقتی تاپیک میزنی ادعای چیزی رو داری رو هوا که نمیشه حرف زد سند و مدرک بیار کاربرها رو توجیح کن.

الان من میگم من جن زده ام از صدای قران و اذان فراریم حالم خراب میشه به ۶زبان مختلف حرف میزنم که بلد نبودم

رو هوا معلق میشم، اجسام اطرافم رو پرت میکنم بدون دخالت دست و اجسام و اشیاه اطرافم رو رو هوا معلق میکنم، اطرافیانم رو بدون اینکه بهشون دست بزنم و حتی لمسشون کن پرتش میکنم، صدام عوض شده ۴صدای خرف میزنم، چهره ام ترسناک شده، به اندازه و سرعت ۲متر استفراغ میکنم، سر گ گردم ۳۶۰درجه میچرخه...

آیا شما این حرفهای منو باور میکنید؟

چون این اتفاقات برای من پیش اومده

جن زدگی یعنی همین؟

اون آقا نظریه ادعای جن زدگی رو گفت 

منم گفتم با سند و ندرک صحبتهاتون رو ثابت کنید

گفتم منم یه سری مطالب دارم که میگه جن زدگیم طلقا وجود نداره ولی ایشون حتی یک خط هم مدرک ارائه نداد.

اون آقا یه خط سند و مدرک حتی از نطر علمی در مورد اثبات ادعاش نداشت فقط هی طفره میرفت وقتی تاپیک میزن ...

ببین عزیز دلم من شاید بد گفتم،،فکر کنم نوشتم متاسفانه اینجور چیزا هست یه همچین چیزی دقیق یادم نیست چی نوشتم تو تایپیک ،،منظورم وجود جن و موجودات ماورایی..حالا خصوصی تجربیاتمو میگم،،منم چندسال خیلی کنجکاوی کردم  ولی ته تهش رسیدم به اینکه فقط فقط خدا و ما اشرف مخلوقاتیم

سلام ببخشید گلم نخواستم تو اون تاپیک آقا وارد صحبت بشم شما به اینکه جنزدگی واقعیت داره اشاره کردید م ...

ببین بیماری هست قطعا بیشترش بیماری هست ولی از اونجایی که یک رگه هایی از خرافه وجود داره دنبال راه میانبریم ..میگیم جنی شده یا طرف در معامله دقت نمیکنه میگه چشم خوردم...درواقع چشم زخم هست ولی نه اینکه همه چیو ربط بدیم بهش ،موجودات هستن نه اینکه تمام افعال و مسائل رو ربط بدیم

اون آقا یه خط سند و مدرک حتی از نطر علمی در مورد اثبات ادعاش نداشت فقط هی طفره میرفت وقتی تاپیک میزن ...

ببین جنزدگی اینجور نیست که بشه ۳۶۰ درجه بچرخانی یا دومتر استفراغ ،حداقل من دیگه به این شکل ندیدم..جاش اینجا نیست توضیح بدم