2777
2789
عنوان

خانومای محجبه بیاین🌺

197 بازدید | 12 پست

بنظرتون میشه به چادر عربی کش وصل کرد چون من چادرلبنانی دارم کش دار وراحته ولی عربی روی سر زیاد تکون میخوره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه

پس امتحان میکنم گفتم شاید خراب بشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
من برا چادر دخترم زدم راحتتره با کش

کش رو معمولی دوختید؟اخه من سر بعضی خانوما دیدم انگار بادکمه دوختن

کش رو معمولی دوختید؟اخه من سر بعضی خانوما دیدم انگار بادکمه دوختن

بله معمولی دوختم دخترم ساده دوست داره

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
بله معمولی دوختم دخترم ساده دوست داره

ممنون عزیزم

آره میشه 

اتفاقا منم چادر جدیدم رو میخوام عربی جده  اصیل بگیرم سات باشه😍

جدیدا عاشق حجابم شدمم

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍