2777
2789
بله میشه به حرفها هم توجه نکن دانشگاه ما که غذاها‌ش عالی بود مخصوصا زرشک پلوشون حیلی خوشمزه میشد یاد ...

ی مدت ب ما شوید پلو با ماهی میدادن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذای سلف راسته میگن آشغاله؟

ماله ما عالی بود 

جوجه ماهی سرخکرده قورمه سبزی قیمه بادمجون تون ماهی با برنج و....

عالی بود من دولتی یه دانشگاه بزرگ بودم

@muzic_fun_show در روبیکا
ی مدت ب ما شوید پلو با ماهی میدادن

برا ما هم میدادن البته پلوش معمولی بود کنار اینم چیپس لیمو میدادن من ده سال پیش قبول شدم واقعا غذاهای خوبی میدادن یه ماست دوغ سوپ... همیشه کنارش بود ولی با این حال دخترها میخوردن کلی هم ایراد میگرفتن😁

عزیز دردانه ی خدا🌹
عزیزم ظرف چقدری ببرم؟؟

به خودت بستگی داره دیگه 

به اندازه دو پرس ببر ببین چقدر میریزن واست

من گاهی تا ۵ پرس گرفتم با یه کارت 

من دانشگاه بزرگ دولتی بودم بقیه رو نمیدونم

کارکنان سلف منو میشناختن واسم همیشه زیاد می ریختن 

منم همیشه بهشون سلام خسته نباشی و اینا میدادم

به خودت بستگی داره دیگه  به اندازه دو پرس ببر ببین چقدر میریزن واست من گاهی تا ۵ پرس گرفتم با ...

عزیزم مرسی فقط ضایع نباشه دارم میبرم؟؟نخندن بهم🤣

خدایا به امید تو
ضایع نباشه جلو دیگران که دارم میبرم؟؟

نه بابا چرا ضایع باشه فقط اگه تونستی وقت خلوت برو ده دیقه اول و نیم ساعت اخر خیلی خلوت میشه چون موقع شلوغی تند تند غذا رو میکشن ولی بازم اشکال نداره همون موقع هم بدی برات میکشن 

عزیز دردانه ی خدا🌹
عزیزم مرسی فقط ضایع نباشه دارم میبرم؟؟نخندن بهم🤣

نه ببر 

ما که گاهی با هم اتاقی هامون نوبتی میکردیم 

یه قابلمه واسه پلو یکی خورشت هر کی نوبتش بود می‌برد سلف واسه همه میگرفت که پوله ظرف یه بار مصرف هم ندیم 

نه بابا چرا ضایع باشه فقط اگه تونستی وقت خلوت برو ده دیقه اول و نیم ساعت اخر خیلی خلوت میشه چون موقع ...

مرسی عزیزم خیلی محبت کردی

همون نیم ساعت اخر میرم که سریع بعدش برم کارگاه

خدایا به امید تو