2777
2789
عنوان

بیاید براتون آیت الکرسی بخونم

128 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها. من یه خواهشی ازتون داشتم،راستش آخرین باری که تاپیک زدم گفتم برام دعا کنید برم مشهد. گفتم هر کی دعا کرد لایک کنه براش آیت الکرسی بخونم. فقط یک نفر لایک کرد منم براش آیت الکرسی خوندم. 3 روز نکشید که رفتم پابوس آقا. یعنی واقعا معجزه بود برام. راستش الانم یه مشکلی دارم محتاج دعاتونم، خواستم بگم اگه میشه دعا کنید حاجت روا شم. هر کی دعا کرد یا صلوات فرستاد لایک کنه براش آیت الکرسی بخونم. ان شاء الله خدا به شما نگاه کنه  و حاجت منو بده. اجرتون با خدا

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیره رولَه گیانم❤😊🤲

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

ان شاالله ایندفعه هم حاجت روا به خیر و خوشی بشی دلت شاد بشه . لطفا برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری منم دعا کن 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

برات ۵تا صلوات فرستادم

منم الان برات آیت الکرسی میخونم عزیزم. دعا کن همه جوون ها خوشبخت بشن، منم خوشبخت بشم

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم