2777
2789
عنوان

اومدیم اصفهان عکس از اتاقمون😍

461 بازدید | 27 پست

بعد ۸ سال اومدیم عکس می زارم

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بزار عزیزم

خدا جونم میدونم که همیشه هوامو داری و بهترینارو برام در نظر داری پس منم در برابر رنج و سختی ها صبورم و همیشه به یادتم💗تاپیک ها برای من نیست جز تاپیک گیتار سوءتفاهم نشه😍 🌱محجبه و پایبند به دین اسلامم اما به همه احترام میذارم و همه ی اعتقادات هم برام قابل احترامن،همه خواهر های من هستند و هرموقع ببینم داره به کسی ظلم میشه جدای از اعتقاد و پوشش از اون  حمایت میکنم💕دین اسلام،دین مهربانیست و هیچ زور و اجباری در اون نیست،پس باهم مهربون باشیم و هوای همو داشته باشیم:) هیچ وقت،هیچ چیز رو بدون تفکر نپذیرید🌿

خوش بگذره 🥰بزار 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            

میزاری یا نه😒

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
بزار عزیزم

یادم رفت بگم اصلا...خوش اومدی به شهرمون،امیدوارم بهت خوش بگذره❤

خدا جونم میدونم که همیشه هوامو داری و بهترینارو برام در نظر داری پس منم در برابر رنج و سختی ها صبورم و همیشه به یادتم💗تاپیک ها برای من نیست جز تاپیک گیتار سوءتفاهم نشه😍 🌱محجبه و پایبند به دین اسلامم اما به همه احترام میذارم و همه ی اعتقادات هم برام قابل احترامن،همه خواهر های من هستند و هرموقع ببینم داره به کسی ظلم میشه جدای از اعتقاد و پوشش از اون  حمایت میکنم💕دین اسلام،دین مهربانیست و هیچ زور و اجباری در اون نیست،پس باهم مهربون باشیم و هوای همو داشته باشیم:) هیچ وقت،هیچ چیز رو بدون تفکر نپذیرید🌿