2777
2789
کیست چند سانتی داشتید ؟ دکتر پاد مهر دکتر خوبیه  ؟

دوطرفه هرکدوم 5 سانت

نه اخلاق ک نداره . فقط هم اصرار ب عمل داره

توی ابن سینا شادجو هم هست من پیشش نرفتم ولی بقیه میگن بد نیست

بقیه هم معروف نیستن اونجا

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوطرفه هرکدوم 5 سانت نه اخلاق ک نداره . فقط هم اصرار ب عمل داره توی ابن سینا شادجو هم هست من پیشش ...

5سامت نیاز به عمل ندارن ولی خب 8سانت فک کنم باید عمل بشه یعنی به شما گفت عمل کنید و خودتون گفتید دارو بده ؟

5سامت نیاز به عمل ندارن ولی خب 8سانت فک کنم باید عمل بشه یعنی به شما گفت عمل کنید و خودتون گفتید دار ...

اره چون من مجردم عمل برای من فایده نداره

اگر برای شما بزرگه و درد داری باید عمل بشی

پیش هرکسی عمل نکن حتما چندتا دکتر برو

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

سلام گلم خواهر من قرار بود آندومتریوز عمل کنه تو ابن سینا دکترش بهش گفت که هفتاد تومن میشه رفت پیش دکتر قشلاقی بیمارستان پیامبران عمل لاپاروسکوپی پیشرفته شد کل هزینه اش بیست تومن شد ابن سینا با بیمه قرارداد نداره و هزینه خیلی میشه

دکتر پرند قشلاقی لاپاروسکوپی های آندومتریوز رو هم ابن سینا انجام میده هم بیمارستان پیامبران هم عرفان نیایش 

فرقش اینه که تو پیامبران بیمه قبول میکنه مثلا اگه ابن سینا ۷۰ تومن میشه تو پیامبران همون کار رو با بیمه ۳۰ تومن انجام میده

الان مریضا هم فهمیدن بیشتر ازش میخوان پیامبران انجام بده

سلام گلم خواهر من قرار بود آندومتریوز عمل کنه تو ابن سینا دکترش بهش گفت که هفتاد تومن میشه رفت پیش د ...

سلام عزیزم منم مشکل اندومتریوز دارم ابن سینا هزینش زیاده برام میخواستم بدونم پیامبران تیم پزشکی دارن چون من رودم و احتمالا کلیم درگیره و همش باید همزمان لاپاراسکوپی بشه؟عمل خواهرتون چطور بود راضی هستن؟

سلام عزیزم منم مشکل اندومتریوز دارم ابن سینا هزینش زیاده برام میخواستم بدونم پیامبران تیم پزشکی دارن ...

سلام عزیزم ببخشید پیامتون و خوندم میخواستم ببینم مشکلتون رفع شد؟ خواهر شوهر منم همچین مشکلی داره اما یه بار یه جا لاپاراسکوپی شد دکتر نتونسته بود کاری کنه گفته بود زده به روده هات و کلا بسته بودش بدون دست زدن الان هنوزم درگیره. شما تونستین کاری بکنین؟و پیش کدوم دکتر نتیجه گرفتین؟

سلام گلم خواهر من قرار بود آندومتریوز عمل کنه تو ابن سینا دکترش بهش گفت که هفتاد تومن میشه رفت پیش د ...

بخدا شما تو همه تاپيكاي مشابه هستي و فقط داري دكتر قشلاقي رو تبليغ ميكني خدا نگذزه از كسي كه الكي اينا تبليغ كنه و با جون بقيه بازي كنه

من پيش خانم دكتر ركسانا كارگر عمل جراحي لاپاروسكوپي اندومتريوز انجام دادم علاوه بر ابن سينا مطبشون خ ...

سلام میتونم بپرسم راضی بودید؟هزینه عمرتون چقدر شد؟بیمه تون چی بود؟