2777
2789
دوست عزیز دوس داری نادیده گرفته شی و بهت توهین شه؟

نه ولی حس میکنم از پس همه برمیان و نمی‌ذارن حق شون ضایع بشه 

من دوست پسر پر زبون داشتم تا وقتی خودش اکی بود دنیا بهشت بود ولی وقتی خودش نمی‌خواست به هیچ شرایطی مستقیم نبود 

نه ولی حس میکنم از پس همه برمیان و نمی‌ذارن حق شون ضایع بشه  من دوست پسر پر زبون داشتم تا وقتی ...

خب اصلا جذاب نیستن برای زیر یک سقف بودن،از من بشنو

اگر به زیر دست بودن عادت داری شاید اوکی شی،اما اگر دلت میخواد مستقل باشی و خودت برای خودت تصمیم بگیری هر روزتون دعواست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان زیاد میخونی دوستم؟اخه تو رمانا همه پسرا اینن دخترا هم یه مشت زیر دست احمق که به قول خودت نه مرد ...

چقدر درست میگی .

نه رمان نمی‌خونم یکبار جدا شدم 

شوهرم خیلی قوی بود خیلی خیلی با اینکه سنی نداشت زور می‌گفت و مثل زیر دست و همش بگم چشم که سنم کم بود استقلال میخواستم طاقت نیاوردم از قوی بودنش هرچی بگم کم گفتم ولی الان بعد مدت ها میبینم خب خیلی مزایا داشت که من نمی‌دیدم با یکی آشنا شدم برعکسش هرچی من بگم ولی خیلی حس میکنم بی عرضه اس

کسی که اینطور  باشه توی زندگی  هم همین طور باهات  رفتار میکنه

نه اینطور نیس

همسر‌منم قوی و مهربونه اما فقط برای خودم 😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من هم از مرد سرزبون دار و شوخ و با اطلاعات عمومی بالا همیشه خیلی خوشم میومد برعکس شوهرم اصلا سرزبون دار نیست حرف هم میزنه اغلب خیلی حرف هاش تکراریه و اصلا یه موضوع رو جذاب تعریف نمی کنه برعکس حوصله همه سر می‌ره 

این ها خیلی مهمه چون تو خانواده من همه سرزبون دار و اهل بگو بخند هستن خودم هم همینم و تو جمع یه کم خجالت میکشم

منم همیشه جذب اینجور مردا میشدم اخرش هم با مرد همینجوری ازدواج کردم

ولی ازدواج با مرد این مدلی سخته چون میخواد رییس باشه واعتماد به نفسش بالاهست نمیشه اصلا کنترلشون کرد

با اینحال هنوزم جذب اینجور مردا میشم وبرام جذابن😐

پسر پررو و سرزبون دار وای فوبیای منه😶😒خوبه فن بیانش خوب باشه اما پسرای مودب و موقر رو به پررو ترجیح میدم

یه خواستگار مثلا مذهبی داشتم الان بهش فکرمیکنم میخوام بالابیارم انقدر پررو بود

نه اینطور نیس همسر‌منم قوی و مهربونه اما فقط برای خودم 😍

قوی بودن خوبه ولی میگه پرو ،سر زبون داشته باشه 

چند روز بعد  با هم بحث کنن اون برنده میشه این زجر میکشه 

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                    https://harfeto.timefriend.net/16640005124917                           
چقدر درست میگی . نه رمان نمی‌خونم یکبار جدا شدم  شوهرم خیلی قوی بود خیلی خیلی با اینکه سنی ند ...

به نظرم متعادلش خوبه،نه هرچی تو بگی نه هرچی اون بگه،زندگی مشترکه دیگه

باهم تصمیم بگیریم،قلدری کردن و زور گفتن دووم نداره زیر دست بودنم همینطور

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
راضی هستی؟ من آرزومه اینجور مردی 

دوس دارم که خوش سرزبونه وبا اعتماد به نفسه درواقع وجهه اجتماعیشو دوس دارم

ولی تو رابطه دونفری اذیت میشم چون فقط خودشو قبول داره واصلااا توی بحث ها کسی نیست که سکوت کنه اصلا کم نمیاره ومنو خورد میکنه اینا بده خیلی 

مردهای ساکت خوبیشون اینه قشنگ میشه کنترلشون کرد سرشون غر زد بهشون امرونهی کرد اوناهم به حرف گوش میدن 

قوی بودن خوبه ولی میگه پرو ،سر زبون داشته باشه  چند روز بعد  با هم بحث کنن اون برنده میشه ...

بله درسته

من‌خودم اصلا از مرد پرو و سر زبون دار خوشم‌ نمیاد چون بیرون هم بره همینقدر چرب زبونی کنه دیگه هیچی....

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

تو چرا هرچی می‌نویسی پاک میکنی

چون نمیخوام یکی یهو بیاد ریپلای کنه یه بحث شروع کنه،حوصله جواب دادن به چند نفرو ندارم