2821
2789
عنوان

وزن‌گیری کودک۴ساله

413 بازدید | 8 پست

سلام دخترم ۳سال و ۸ماهشه.۱۵کیلوعه‌.خودم شربت کیدی از رفتم براش خریدم امروز.مامانا شما که بچه های خوش خوراک و تپل دارید بگید هروعده غذایی چندتا قاشق میخورن واینکه میان وعده چی میخورن؟ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر منم سه سال و هفت ماشه ۱۳ کیلویه  همه چی میخوره وزن نمیگیره  قدش چنده اسی ؟ قم دختر ...

ددختر منم فکرکنم ۱۰۰ تاست قدش.سه ماه پیش بردمش دکتر وزنش۱۵ بود اما خییلی لاغرتر شده میدونم ک وزنش کم شده

ددختر منم فکرکنم ۱۰۰ تاست قدش.سه ماه پیش بردمش دکتر وزنش۱۵ بود اما خییلی لاغرتر شده میدونم ک وزنش کم ...

دختر من هیلیییی شیطونه اصلا یجا نمیشینه 

ینی هر چی بخوره همون انرژیش سره ورجه وورجه و شیطونیاش میره 

وزن نمیره بالا 

بیشتر از کالری دریافتیش 

کالری میسوزونه 

دختر منم سه سال و هفت ماشه ۱۳ کیلویه  همه چی میخوره وزن نمیگیره  قدش چنده اسی ؟ قم دختر ...

منم همه شربتی رو امتحان کردم اصلا انگار نه انگار.رون های پاش مثل چوب خشک😔

منم همه شربتی رو امتحان کردم اصلا انگار نه انگار.رون های پاش مثل چوب خشک😔

من ی چکابم بردمش

اهن بدنش کم بود و ویتامین دی 

اوناهم کرفتم دو سه ماهه مصرف کردن 

پلی تاثیر نداره 

دگ منم بیخیال شدم 

اخه میخوره هم ولی وزن نمیکیره 

من ی چکابم بردمش اهن بدنش کم بود و ویتامین دی  اوناهم کرفتم دو سه ماهه مصرف کردن  پلی ت ...

ااتفاقا منم چکاپ بردمش آهن بدنش کم بود لیپوزوفر دادمش.دیگه نمیدم.برج ده ۴سالش میشه ولی ریزه میزه ست