2777
2789

سلام خانوما من تا حالا قرص اورزانسی استفاده نکردم می خواستم ببینم باعث خونریزی شدید می شه و ۴۸ ساعت بعد استفاده کنیم اثر داره یا نه؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

اگه بهت نسازه باعث خونريزي ميشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
اگه بهت نسازه باعث خونريزي ميشه

من تا حالا قرص ضد بارداری استفاده کردم مشکلی نداشتم امکان داره این قرص بهم نسازه چون خودم پریود هام سنگین هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا حالا قرص ضد بارداری استفاده کردم مشکلی نداشتم امکان داره این قرص بهم نسازه چون خودم پریود هام ...

سلام توروخدا بگید اون نینیتون که سال ۹۶ بدنیا اومد و گفته بودین انتیش بالاعه سالمه خداروشکر توروخدا بگید اینطور موارد مشکلی بعد از تولد ندارن منم انتیم بالاعه خیییلی نگرانم

سلام توروخدا بگید اون نینیتون که سال ۹۶ بدنیا اومد و گفته بودین انتیش بالاعه سالمه خداروشکر توروخدا ...

سلام نه عزیز دلم هیچ مشکلی نداره سالم و بازیگوش خیلی هم شیطون و هنرمند نقاشی می کشه به چه قشنگی 😆🥰 اگه آزمایش سل فری یا آمینوسنتز دادید و گفتن مشکلی نداره مطمین باشید دیگه استرس نگیرید 

سلام نه عزیز دلم هیچ مشکلی نداره سالم و بازیگوش خیلی هم شیطون و هنرمند نقاشی می کشه به چه قشنگی 😆🥰 ...

خدا رو هزار مرتبه شکر خیلی خیالم راحت شد خدا براتون حفظش کنه من سلفریم نرمال بود نمیدونم امینو هم انجام بدم یا نه 

سلام نه عزیز دلم هیچ مشکلی نداره سالم و بازیگوش خیلی هم شیطون و هنرمند نقاشی می کشه به چه قشنگی 😆🥰 ...

ببخشید یعنی اوایل تولدم همه چیشون نرماله مثلا گردن گرفتن و راه رفتنشون یا دیر راه میافتن

خدا رو هزار مرتبه شکر خیلی خیالم راحت شد خدا براتون حفظش کنه من سلفریم نرمال بود نمیدونم امینو هم ان ...

نه دیگه نمی خواد همون سل فری کافیه عزیزم

ببخشید یعنی اوایل تولدم همه چیشون نرماله مثلا گردن گرفتن و راه رفتنشون یا دیر راه میافتن

همه چی عزیزم حتی از پسر بزرگترم هم زودتر گردن گرفت و زودتر چهار دست و پا راه رفت کلا نرمال عزیزم خودشم تپل و مپل و دوست داشتنی بود اگه اینستا دارید آدرس بفرستم تو اینستا نگاه کنید از بچگی عکسهاش هست