2777
2789
عنوان

رفته بودیم کربلا

179 بازدید | 9 پست

تو عراق افتاب دستامو سوزونده پوست پوست میشه میخاره بدجورم سیاه شده انگار دستکش پوشیدم چی بزنم دستام به حالت قبل برگردن؟😐

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از داروخونه کرم بگیر

زینک اکساید داده ولی بعد این همه مدت سفید نشدن🥲

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم
از منم همینجور شده هرچی کسیه میکشم سفید نمیشه😁

چرک نیست که با لیف و کیسه بره...زمان باید ازش بگذره تا سلولهای جدید تولید بشه سلولهای مرده که سوخته بریزه

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
افتاب سوختگیه...باید یه مدت بگذره خودش خوب میشه ...شما همون موقع باید دستکش می پوشیدید یا زینک مصرف ...

مرسی عزیزم ینی خودش خوب میشه؟نگرانم دیگ همین شکلی بمونه 

چون اونجا خیلی گرم بود مجبور بودم هی دست و صورتمو بشورم تنبلیم میومد دستکش بپوشم هی درش بیارم و...🥲

مرسی عزیزم ینی خودش خوب میشه؟نگرانم دیگ همین شکلی بمونه  چون اونجا خیلی گرم بود مجبور بودم هی ...

اره خوب میشه...ما جنوبیها همین مشکل را دارم تابستونها می سوزیم هوا که خوب بشه پوستمون ترمیم‌میشه

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
اره خوب میشه...ما جنوبیها همین مشکل را دارم تابستونها می سوزیم هوا که خوب بشه پوستمون ترمیم‌میشه

جنوبیا خیلییی نازنینن مرسی گلم سلامت باشی😍❤