eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 عنوان خانمای باردار چه خبر احوال شما چطوره 😄 1441 بازدید | 145 پست خودم که دندون درد دارم 5ماهمه هنوز نتونستم برم دندون پزشک ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡 1401/07/13 | 16:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 سمت چپ زیر قفسع سینم به شدت درد میگیره مخصوصا تو خواب ایشالا زودتر خوب شی نینیت در چه خاله چند ماهته ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
تعلیقم،کنی،باز،میام، عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 1212 کمتر از ی ماه دیگه ب زایمانم مونده ماه درد استرس زایمان و اصلا نمیتونم راه برم یا بشینم خیلی سختهههه🤕 آنجا که تو نفس میکشی کمی آن طرفتر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمیدانی!!
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 سمت چپ زیر قفسع سینم به شدت درد میگیره مخصوصا تو خواب پس عزیزم این تاپیک به دردت نمیخوره ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 کمتر از ی ماه دیگه ب زایمانم مونده ماه درد استرس زایمان و اصلا نمیتونم راه برم یا بشینم خیلی ... خوش به حالت که داری 9 ماه رو پر میکنی من هنوز 4 ماه دیگه دارم ایشالا با سلامتی دنیا بیاریش ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 حامله نیستم از بچه ام بدم میاد 😶 پس این تاپیک به دردت نمیخوره ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
زوهاااااا عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 8533 کمتر از ی ماه دیگه ب زایمانم مونده ماه درد استرس زایمان و اصلا نمیتونم راه برم یا بشینم خیلی ... الان چند هفته ای
تعلیقم،کنی،باز،میام، عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 1212 خوش به حالت که داری 9 ماه رو پر میکنی من هنوز 4 ماه دیگه دارم ایشالا با سلامتی دنیا بیاریش آره خداروشکر ولی خیلی استرس دارم😭 آنجا که تو نفس میکشی کمی آن طرفتر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمیدانی!!
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 چرا با تو نبودم عزیزم اون خانومی که نوشته حامله نیستم از بچه بدم میاد با اون خانوم بودم ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
تعلیقم،کنی،باز،میام، عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 1212 الان چند هفته ای ۳۷ آنجا که تو نفس میکشی کمی آن طرفتر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمیدانی!!