2777
2789
عنوان

خانمای باردار چه خبر احوال شما چطوره 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 145 پست
۳۷

به سلامتی انشالا دختر داری یا پسر

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته ۲۷هستم چند روزه کمردرد دارم درد واژن هم دارم نمیدونم طبیعیه یا نه شکمم هم سفت میشه شنبه میرم دکتر 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
من ماه چهارم  کمر درد دارم و درد لگن بخصوص شب ها

منم فقط زیر شکمم درد میکنه شما چقد شکم داری زیاده معلوم میشه که حامله ای

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
من ۲۷ام یعنی سه ماه دیگ مونده به زایمانم .فکر میکردم دو‌ماه ده روز باشه

آره دیگه من کمتر از ی ماه مونده و الان از شما ۷۰روز جلوترم

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    
من ۲۷ام یعنی سه ماه دیگ مونده به زایمانم .فکر میکردم دو‌ماه ده روز باشه

منم هفته 19 هستم ایشاالا همگی سالم باشن 

ن زیرلباس اصلا مشخص نیس باردارم اما ی ذره شکم دراومده  شما چی؟ نی نی کوچولو کی شروع ب تکون خو ...

من دوهفته پیش یه ضربه یهویی حس کردم 3 بار فقط بعدش چیزی نفهمیدم دیگه ضربه الان خیلی ضعیفه شکم منم تازه میخواد در بیاد