2777
2789

خودم که دندون درد دارم 5ماهمه هنوز نتونستم برم دندون پزشک

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت چپ زیر قفسع سینم به شدت درد میگیره مخصوصا تو خواب

ایشالا زودتر خوب شی نینیت در چه خاله چند ماهته

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

کمتر از ی ماه دیگه ب زایمانم مونده 

ماه درد استرس زایمان و اصلا نمیتونم راه برم یا بشینم خیلی سختهههه🤕

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    
سمت چپ زیر قفسع سینم به شدت درد میگیره مخصوصا تو خواب

پس عزیزم این تاپیک به دردت نمیخوره

کمتر از ی ماه دیگه ب زایمانم مونده  ماه درد استرس زایمان و اصلا نمیتونم راه برم یا بشینم خیلی ...

خوش به حالت که داری 9 ماه رو پر میکنی من هنوز 4 ماه دیگه دارم ایشالا با سلامتی دنیا بیاریش

حامله نیستم از بچه ام بدم میاد 😶

پس این تاپیک به دردت نمیخوره

خوش به حالت که داری 9 ماه رو پر میکنی من هنوز 4 ماه دیگه دارم ایشالا با سلامتی دنیا بیاریش

آره خداروشکر ولی خیلی استرس دارم😭

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    
چرا

با تو نبودم عزیزم اون خانومی که نوشته حامله نیستم از بچه بدم میاد با اون خانوم بودم