2777
2789

بهتون زیاد پیام یازنگ میزنن؟

همسرم از روز دوشنبه رفته تهران برای یه دوره از وقتی رفته فقط یه بار تلفنی صحبت کردیم اونم کوتاه که نصفشم بابچه هاصحبت کرد پیامم چند تادوباره پیام کوتاه منم دوست دارم زود زود پیام بده پیگیر بشه ببینه چیکارمیکنیم وقتی میبینم انلاینه ولی به من پیام نمیده دلم میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معمولا وقتی ماموریت میره خیلی ارتباط نداریم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
منم قبلا مثل شما بودم روزی هزار بار چک میکردم ببینم آنلاینه یا نه  رفتم سرکار انقدر مشغله ‌دار ...

منم کاردارم درسم میخونم بچه هم که دوتا باز یه ذره میخواد دورم اروم بشه میگم چرازنگ نزد چرا پیام نداد خودم ناراحت میشم که چرا پیگیر نیست چراانلاین شد ولی پیام نداد🤕

خب زنگ بزن چه فرقی میکنه من خودم میرم سفر یادم میره به مامان بابام زنگ بزنم تو خودت هر روز حتما بع ...

دیروز چند بار پیام دادم دیگه دیدم میگه پیش دوستام نمیشه زیاد گوشی به دست باشم یاتوکلاسم بد میشه دیگه منم ندادم

منم کاردارم درسم میخونم بچه هم که دوتا باز یه ذره میخواد دورم اروم بشه میگم چرازنگ نزد چرا پیام نداد ...

عزیزم حق داری معلومه روحیه حساسی داری ‌

اگر اینستا وصل شدی دکتر مهدی اخوان رو فالو کن خیلی خوبه حرفاش