2777
2789
عنوان

رفع تیرگی و شیو

372 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.تازه واردم.یسوال داشتم 

با پودر که بیکینی شیو میکنم بازم رد مو میمونه و مجبورم از ژیلت استفاده کنم.شما چه جور شیوی میکنید که کامل سفید میشه؟اگه واسه دختر شکل وازن لبه هاش یکم بیرون باشه فقط یکم،بدع؟تجزبیاتتونو بگید

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال من که خیلی سیاه شده خیلی  اعتماد بنفسمو بکل از دست دادم

ن مال من سیاه نشده فقط نمیدونم چجودی باید شیو کنم ریشه مو زیر پوست مبمونه خیلی میره رو مخم

ن مال من سیاه نشده فقط نمیدونم چجودی باید شیو کنم ریشه مو زیر پوست مبمونه خیلی میره رو مخم

حب با پودر و ژیلت که ریشه مو زده نمیشه 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
از بعده همون جلسه اول؟یا چند جلسه باید برم؟

نه جلساتشو هر چند که باشه باید بری ولی به مرور هر جلسه رشد و ضخامت موهات  کم تر و ضعیف تر میشه 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
نه جلساتشو هر چند که باشه باید بری ولی به مرور هر جلسه رشد و ضخامت موهات  کم تر و ضعیف تر میشه& ...

پ سینی اینجوری نیست از جلسه اول ادم کامل تمیز شع؟

عزیزم تنها راش لیزره ، اگه میری سره کار برو لیزر راحت شی ، اگرم فعلا نمیخوای با همون ژیلت بزن ، تیرگی هم عادیه حالا بعضیا تیره ترن بعضی ها روشن تر ، اون قسمت لبه ها هم اکثر زناهو دخترا همینجوری ان برای بعضی ها بزرگ‌تر بعضی ها کوچیک تره اما مطمعن باش کاملا عادیه واسه تو و طبیعیه عزیزم اصلا واسه این چیزا نباید ذهنتو درگیر کنی 😊

عزیزم تنها راش لیزره ، اگه میری سره کار برو لیزر راحت شی ، اگرم فعلا نمیخوای با همون ژیلت بزن ، تیرگ ...

لیزرو از ماه بعد میخدام برم...فکر کردم مثلا دخترا نباید اون لبه های بیرونو داشته باشن واسه همین ترسیدم